Hoe Netflix sneller te downloaden

Hoe Netflix sneller te downloaden

invoering

Netflix is ​​​​een van de meest populaire streamingdiensten die zijn gebruikers een breed scala aan tv-programma’s, films, documentaires en meer biedt. Naast de enorme inhoudsbibliotheek biedt Netflix ook een functie om inhoud te downloaden voor offline weergave wanneer internet niet beschikbaar is of als u op reis bent.

Het zal echter frustrerender zijn wanneer u meerdere films of tv-programma’s tegelijk probeert te downloaden met een trage of onbetrouwbare internetverbinding. Gelukkig krijg je in dit artikel oplossingen waarmee je Netflix sneller kunt downloaden, zodat je probleemloos van je favoriete films of programma’s kunt genieten. Scroll gewoon naar beneden en ontdek het!

Een Netflix-video-downloader van derden gebruiken om Netflix-films te downloaden

Op Netflix is ​​de hoeveelheid beschikbare video-inhoud verbazingwekkend, de videokwaliteit uitstekend en de kijkervaring plezierig. Maar hoe zit het met de downloadsnelheid? Zelfs een hardcore Netflix-fan zal onder de indruk zijn. Wat als ik je vertel dat er een downloader is die 5 keer sneller is dan Netflix? Je hoort me goed! Dit is de snelste manier om Netflix te downloaden. Laten we MovPilot Netflix Video Downloader nu eens verkennen.

Met de ingebouwde launcher, of je nu van Geachte abonneeMovPilot Netflix Video Downloader kan u helpen bij het downloaden van Netflix-video’s in MP4- of MKV-indeling, zodat u de gedownloade inhoud voor altijd op uw apparaat kunt bewaren en op verschillende apparaten kunt afspelen. Bovendien kun je genieten van het snellere en soepelere downloadproces, omdat het bulkdownloads van meerdere afleveringen ondersteunt en downloads tot 5 keer sneller maakt.

Belangrijkste kenmerken van MovPilot Netflix Video Downloader:

  • Downloadt video’s van Netflix naar MP4 of mkv in 1080p Kwaliteit
  • Behoudt alle origineel meertalig Audiotracks en ondertitels
  • batch-modus Om een ​​volledig seizoen van Netflix te downloaden
  • Houdt gedownloade Netflix-video’s offline Voor altijd
READ  De derde trui van Golden Knights is eindelijk onthuld

Tutorials over het gebruik van deze tool om MP4 van Netflix te downloaden:

De eerste stap. Installeer MovPilot Netflix Video Downloader en log in op uw Netflix-account

Download en installeer via de onderstaande officiële website het MovPilot Netflix-videodownloader. Meld u na het starten aan bij uw Netflix-account.

Stap 2. Instellen voor downloads

Tik voor het downloaden op het instellingspictogram hierboven. U kunt het video-uitvoerformaat instellen, zoals MP4, audiotrack, ondertiteltalen en ondertiteltype voor alle Netflix-video’s die u offline wilt downloaden.

Stap 3. Zoek video’s om te downloaden

Typ de titel of plak de URL in de zoekbalk om naar de gewenste films of afleveringen te zoeken. Druk op de downloadknop op de hoofdinterface en de video wordt gedownload.

Stap 4. Begin met het downloaden van Netflix-films

tik op “downloadenom de download te starten. U kunt de voortgang van de download aan de rechterkant zien. Zodra de download is voltooid, drukt u op de “datumU kunt gedownloade films vinden.

Gebruik de officiële Netflix-downloadfunctie om Netflix-films te downloaden

Welnu, het is waar dat MovPilot Netflix Video Downloader een gemakkelijke en effectieve manier biedt om Netflix-films te downloaden. Maar wat als u alleen video’s van Netflix wilt downloaden? Zoals eerder gezegd, Netflix biedt een bestand aan Downloadfunctiewat betekent dat je je favoriete films en tv-programma’s rechtstreeks via de Netflix-app kunt downloaden voor offline weergave.

U moet echter weten dat alle gedownloade video’s DRM-beveiligd zijn en dat u alleen gedownloade video’s op Netflix kunt afspelen.

NB:

Controleer voordat je gaat downloaden of je de nieuwste versie van de Netflix-app op je apparaat hebt geïnstalleerd, aangezien de downloadfunctie niet op alle versies beschikbaar is.

READ  Honor of Kings staat in november opnieuw bovenaan de hitlijsten voor mobiele games

Stap 1. Open de Netflix-app en log in op je account.

Stap 2. Selecteer de gewenste downloadkwaliteit.

Netflix biedt twee opties voor downloadkwaliteit: Standaard en Hoog. Standaardkwaliteit gebruikt minder opslagruimte op uw apparaat en downloadt sneller, terwijl Hoge kwaliteit betere video- en audiokwaliteit biedt, maar het downloaden langer duurt en meer opslagruimte in beslag neemt.

De derde stap. Zoek de film of het tv-programma dat u wilt downloaden.

Door te bladeren of te zoeken in de beschikbare titels, hebt u toegang tot al uw favoriete inhoud. Tik vervolgens op het downloadpictogram (pijl naar beneden) naast de titel.

NB:

Niet alle Netflix-content kan worden gedownload. Klik op het hamburgermenu in de linkerbovenhoek om alle beschikbare video’s te bekijken.

Stap 4. Downloaden Wacht tot het downloaden is voltooid.

U kunt de downloadvoortgang controleren door naar het gedeelte ‘Downloads’ van de app te gaan.

Gebruik schermopnamesoftware om Netflix-films op te slaan

Hoewel je films van Netflix kunt downloaden, zijn er ernstige beperkingen op apparaten, downloadnummers en geldigheid. Het is geen wonder dat u Netflix-opnamen wilt bekijken om films op te slaan voor offline weergave.

Als je zo’n behoefte hebt, kan FonePaw Screen Recorder je helpen bij het opnemen en exporteren van Netflix-films in verschillende video- of audioformaten zonder zwart scherm. Het is geweldige schermopnamesoftware die streaming Netflix-video’s met interne audio kan opnemen. Met FonePaw Screen Recorder kunt u een scherm opnemen met de beste videokwaliteit met een kleinere bestandsgrootte.

NB:

Hoewel het nog steeds een optie is, is het erg tijdrovend omdat het tegelijkertijd moet afspelen en opnemen. Daarom is het praktischer en effectiever om een ​​externe Netflix-videodownloader te gebruiken.

READ  Mobiele gamesmarkt Opkomende spelers kunnen nieuwe kansen opleveren voor 2020-2026

Volg 4 eenvoudige stappen om uw favoriete Netflix-video eenvoudig op te slaan in MP4:

Stap 1. Bereid de Netflix-videorecorder voor

Download en installeer FonePaw Screen Recorder. Zet hem dan aan. Selecteer in de hoofdinterface “video-opname machine“.

Stap 2. Open de Netflix-video om op te nemen

Log in op uw Netflix-account en kies de Netflix-film of -show die u wilt opnemen. Druk op de pijltjestoets omlaag in het gedeelte Weergave om het opnamegebied aan te passen.

NB:

Afhankelijk van uw specifieke vereisten, kunt u op Meer instellingen klikken en het gedeelte Uitvoer openen om uw uitvoervoorkeuren aan te passen.

Stap 3. Begin met opnemen

Klik op de REC-knop (oranje ronde pictogram) om de opname van Netflix te starten. Na een aftelling van 3 seconden begint de opnameprocedure.

Stap 4. Stop de opname en sla je Netflix-video op

Klik linksboven op de knop “Stoppen” om de opname te beëindigen. Na het opnemen kunt u een voorbeeld van de video bekijken. Klik op “Opslaan” en kies het pad ernaar toe.

Conclusie

Met het bovenstaande heb je drie manieren geleerd om Netflix-video’s op te slaan. U kunt de officiële downloadfunctie gebruiken om op te slaan in de Netflix-app, maar alle beperkingen blijven bestaan. Daarnaast is het opslaan van Netflix-titels door op te nemen ook mogelijk maar tijdrovend.

U hoeft al deze problemen echter helemaal niet te doorstaan, want er zijn uitgebreide oplossingen om u te helpen Netflix op een gemakkelijke en effectieve manier te downloaden. met MovPilot Netflix-videodownloaderJe kunt al je favoriete afleveringen in slechts enkele seconden batchgewijs downloaden naar MP4!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *