Ghostrunner komt dit najaar naar PS5 en Xbox Series X

Ghostrunner cyborg ninja actiespel,Uitgever 505 Games komt op 28 september naar PS5 en Xbox Series X, maakte uitgeverij 505 Games woensdag bekend.

De PS5/Xbox Series X-versie van Ghostrunner wordt geleverd met verbeterde graphics en prestaties, samen met veel nieuwe functies. Als je het nieuws eerder hebt gemist, vind je ook een Ghostrunner-vervolg in het spel voor PS5/Xbox Series X en pc.

Op grafisch vlak ontvangt de Ghostrunner PS5/Series X-versie HDR-nabewerking, raytracing-resolutiemodus, 3D-audio en andere verbeteringen. De PS5-versie krijgt ook nieuwe haptische feedback op de DualSense-controller. 505 Games voegt eraan toe dat Ghostrunner zal draaien in 4K, 120fps en “instant upload”.

Wat de game betreft, krijgt de PS5- en Xbox Series X-versie van Ghostrunner alle modi sinds de lancering, inclusief een op timer gebaseerde “Kill Run” -modus, een opkomende vijandelijke golfgebaseerde modus, een hulpmodus voor toegankelijkheid en een fotomodus voor het maken van foto’s van dit alles. Snijden en snijden. Deze nieuwe modi staan ​​gepland voor deze zomer.

Ghostrunner-fans kunnen een fysieke of digitale versie van de PS5/Xbox Series X-versie krijgen voor $ 29,99/€ 29,99/£ 24,99, maar als je de PS4- of XBO-versie al hebt, kun je gratis upgraden naar de next-gen consoleversie.

Verifiëren Ghostrunner استعراض Review, waar IGN-redacteur Mitchell Saltzman het “de droom van een sprinter” noemde.


Joseph Knope is een schrijver/producent/webninja voor IGN.

READ  Watch Dogs Legion releasedatum aangekondigd, en het is een lanceringstitel van de Xbox Series X / S
Written By
More from Vanessa Hale

Roadmap-updates voor Xbox Game Pass voor releasedatums voor Xbox Scorn en The Gunk console-exclusives

De op Geiger geïnspireerde horrorgame Scorn staat nu gepland voor dit najaar,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *