Het wachten is voorbij! De nieuwe Androidworld-app is er!

Het wachten is voorbij! De geheel nieuwe Androidworld-app is eindelijk goedgekeurd door Google en beschikbaar in de Play Store.

Nieuwe website, nieuwe apps

Eind oktober is Androidworld overgestapt op een nieuw cms. De hele voorpagina heeft een nieuwe look gekregen, en dat geldt ook voor het gedeelte waar de redactie werkt, de backend. Naast de nieuwe website is er achter de schermen ook hard gewerkt aan niet één, niet twee, maar drie nieuwe apps. Je leest het inderdaad goed. Drie nieuwe apps: één app voor Androidworld.nl, één voor Androidworld.be, en een voor PlayStadia.nl. Er is zelfs een iOS-app!

Onze developers hadden de app voor Androidworld Nederland, AW Reader, ruim een ​​week geleden al geregistreerd in de Play Store. Helaas moest Google deze goedkeuringen inhalen en de goedkeuring werd heel, heel lang uitgesteld. Ten slotte is de update voor de AW Reader beschikbaar op de meeste telefoons in de redactie. Zie je de update nog niet? Dan kan het helpen om de Play Store te sluiten en opnieuw te starten. De app voor Androidworld België is de volgende app die gepland staat om te worden gelanceerd. Dan volgt de app voor PlayStadia.

Heeft u vragen over de nieuwe website of de AW Reader? Heeft u opmerkingen of suggesties? Stel ze in de reacties onder dit artikel of via ons contactformulier. Ondertussen blijft de redactie je van mooie content voorzien en werken we ook hard aan de andere apps en het nieuwe forum.

AW Reader downloaden

Via onderstaande knop kun je de gloednieuwe Androidworld-app downloaden of updaten.

AW Reader - Android, nieuws, apps, recensies en tips

Het wachten is voorbij! De nieuwe Androidworld-app is er!
READ  De nieuwe Notifly-app toont het verwachte verkeer
More from Madison Garrett

PS5 DualSense unboxing onthult Android- en pc-ondersteuning

Je hebt misschien gezien dat veel journalisten zojuist PlayStation 5 hebben ontvangen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *