Het zal nu minder frustrerend zijn bij het schakelen van audio tussen Android-apparaten

tl; DR

  • Google heeft een nieuwe technologie voor audiotranscodering aangekondigd op basis van de Fast Pair-functie.
  • Hierdoor wordt uw Bluetooth-headset in sommige scenario’s automatisch overgeschakeld naar een ander apparaat.
  • De functie is beschikbaar in de Pixel Buds Pro, met een aantal koptelefoons van Sony en JBL krijg je binnenkort.

De Fast Pair-technologie van Google is een van de beste innovaties op het gebied van Bluetooth, waardoor je snel oordopjes kunt koppelen met je Android-telefoon. Het beste van alles is dat het gekoppelde accessoire wordt opgeslagen in uw Google-account, zodat u het snel kunt koppelen met uw andere Android-apparaten.

Nu heeft Google een nieuwe technologie aangekondigd die is gebaseerd op Fast Pair en die schakelt tussen audio van verschillende apparaten op basis van uw acties. De technologie houdt rekening met verschillende soorten audiocategorie├źn, zoals telefoongesprekken, eenvoudige notificaties en het afspelen van media.

Hoe het werkt en wanneer je het kunt verwachten

“Als je bijvoorbeeld een video bekijkt op je tablet en je krijgt een melding op je telefoon, dan schakelt het koptelefoongeluid niet over naar je telefoon. Maar als je een telefoontje krijgt, schakelt het koptelefoongeluid over”, legt Google uit. het Lidwoord.

Het eerste product dat wordt geleverd met deze nieuwe ondersteuning voor het schakelen van audio is: Pixel Buds ProMaar het bedrijf zegt dat geselecteerde hoofdtelefoons van Sony en JBL die mogelijkheid de komende weken ook zullen krijgen.

Het bedrijf concludeerde: “Om te beginnen is spraakschakeling beschikbaar tussen Android-apparaten, met plannen om in de loop van de tijd uit te breiden naar meer van je favoriete platforms en apparaten.” Dus we raden ChromebooksEn de Google TV Apparaten, aangesloten apparaten zullen langs de lijn in actie komen.

Written By
More from Lesley Curry
Online switch moet profiteren van GameCube en Wii en ‘meer’ N64-content bieden, zegt voormalig NoA-chef
Voormalig Nintendo America President Reggie Fells Amy had onlangs een gesprek met...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *