Het Zenith-zaadje van Terraria 1.4.4 verbergt een geheim in zijn wereld

Terraria 1.4.4 Zenith Seeds is een van de meest leuke en opwindende vooruitzichten die zijn toegevoegd tijdens knutselspelUpdate een liefdeswerk. De Terraria-update 1.4.4 Hij arriveerde op 28 september, maar een volle maand na zijn aankomst worden er nog veel geheimen ontdekt. Deze bijzondere openbaarmaking heeft betrekking op: zand spel‘Ultimate Challenge’ – een combinatie van elk speciaal zaadje dat tot nu toe is ontworpen en dat ook een nieuw zaadje introduceert Terraria Legendarische moeilijkheidsgraad Aanpassen.

Het team beschreef het Zenith-zaad, liefkozend “getfixedboi” genoemd, verwijzend naar een oude klacht die enkele jaren geleden naar het Terraria-team werd gestuurd, als “de grootste echte zaadcreatie van de Terraria-wereld” en diende als de meest belastende uitdaging van het spel. Het combineert dingen als ‘For The Worthy’ (een zaadje dat vooraf is ontworpen om spelers zeer uitdagende opstellingen te bieden), ‘No Traps’ (een zaadje dat, zoals de naam al doet vermoeden, een ongelooflijk groot aantal vallen in de wereld plaatst ), en ‘Don’t Dig’ (Een zaadje dat de voortgang van spelers op zijn kop zet, spelers in de onderwereld start en hun weg baant naar een volledig opnieuw ontworpen oppervlaktelaag.)

Het vormt allemaal één uitdaging – maar het blijkt dat er een bepaald geheim is in de Zenith Seed World Generation dat uw leven exponentieel gemakkelijker kan maken. Zoals Terraria YouTuber Waasephi uitlegt, als je je cursor over het Global Generation-scherm beweegt, kun je vallende sterren tegenkomen die door de ruimte vliegen. Als u dit doet, wordt u beloond met het geluid van een miauwende kat. Hoewel dit waarschijnlijk een voldoende bonus is, wordt het aantal keren dat je dit doet tijdens het spel bijgehouden en heeft dit invloed op het aantal items dat in de wereld wordt geproduceerd.

READ  Steam's Big Adventure Event viert avonturengames in alle vormen

Je krijgt 0,1% extra werelditems en -structuren voor elke ster die je raakt, met een maximale bonus van 20% voor een totaal van 200 sterren. Dit kunnen levenskristallen, beeldjes, kisten, edelsteengrotten en potten zijn – maar het is niet allemaal goed nieuws, aangezien vallen en TNT-vaten ook worden overwogen. Er zijn echter meer dingen die uw leven in het algemeen gemakkelijker zullen maken, en wanneer u voor de zwaarste uitdagingen van een Terraria-zaad staat, helpen alle kleine beetjes.

a Mail Over een paasei is op Twitter gedeeld door game-maker en hoofdontwikkelaar Andrew ‘Redigit’ Spinks, die allemaal de juistheid ervan bevestigen. Bovendien, Re-Logic VP en Terraria Producer Whitney “Cenx” Spinks ook antwoorden Gebruik de GIF “Het is waar” om het nieuws verder te controleren. Ga naar buiten en begin die sterren te pingen!

Onze gids voor iedereen terraria-bazen Het zou ook van pas moeten komen tijdens je avonturen, en je kunt altijd terecht bij De beste terraria-mod Als je meer hulp nodig hebt of gewoon dingen door elkaar wilt halen. We hebben ook een uitleg over hoe je het moet doen geluk terraria Heeft invloed op NPC’s als u probeert uw gebouwnetwerk in gebruik te nemen. je ziet eruit als dode cel crossover Het is misschien ook in de maak voor de toekomst – we weten tenslotte in ons hart dat de ontwikkeling van Terraria nooit zal eindigen!

Written By
More from Max Mcgee
MultiVersus gaat deze week open bèta in
Warner Bros. overstroomd Zijn hoofd bevindt zich in de franchise-crossover-trog en het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *