Studio Genshin Impact keert terug naar Honkai met een nieuwe turn-based RPG

De studio achter Genshin Impact gaat terug naar zijn roots in de volgende pc-game. Honkai: Star Rail is een nieuwe strategie-RPG in de Honkai-serie met een groep avonturiers die met een kosmische trein door de ruimte reizen.

We hebben eerder dit jaar voor het eerst de wind van het nieuwe spel ontdekt weekMaar nu zijn er andere details naar voren gekomen. Deze game is een RPG met verkenning van kerkers. Hoewel de titel een soort weggeefactie is, bevestigt Mihoyo dat deze titel een nieuwe titel is in de Honkai-serie. We hebben ook een trailer die de esthetiek van de game laat zien, die je hieronder kunt bekijken. De anime-achtige animatie zal fans van Genshin Impact bekend voorkomen, maar de setting is meer dan sciencefiction, met veel shots die een stad onthullen die lijkt op Victoriaans Londen tegen de achtergrond van een ruimtetoekomst.

Als u geïnteresseerd bent om dit te proberen, Abonnementen De eerste gesloten bèta begint vandaag. Mihoyo verzekert dat de geselecteerde pc’s of iOS zullen krijgen, en de systeemvereisten lijken helemaal niet al te zwaar. Je hebt 10 GB beschikbare opslagruimte op je apparaat nodig om het te downloaden, en zolang je Windows 7 of hoger gebruikt met een Intel Core i5-processor, 8 GB RAM, een aparte grafische kaart en een Nvidia GeForce GTX 970 of beter zit je goed.

Hier is de trailer:

Mihoyo zegt dat het de startdatums van de gesloten bèta op een later tijdstip zal aankondigen, dus wacht goed af als je er zin in hebt. Als u meer wilt weten, kunt u vinden instructies: Hier.

READ  FFXIV-advertenties laten de begintijd zien: kijktijd en wat je kunt verwachten

Terwijl Mihoyo meer internationale aandacht heeft gekregen op de achtergrond van Genshin Impact, wordt hij al langer in verband gebracht met de Honkai-serie. Honkai Impact 3rd, in het bijzonder, is een populair hack- en slashing-gacha-spel dat op mobiel begon voordat het op de pc kwam. Eerder dit jaar ontving Honkai Impact 3rd Samenwerkingsevenement Met Neon Genesis Evangelion.

Genshin Impact doet het zelf niet slecht. Genshin Impact 2.2 komt volgende week uit en bevat een nieuw personage genaamd Thoma. Voor meer beste anime-games kun je deze link volgen.

{“plan”: {“page”: {“content”: {“title”: “Genshin Impact Studios keert terug naar Honkai met nieuwe turn-based RPG”, “type”: “news”, “category”: “honkai – star-rail “},” gebruiker “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Mihoyo “,” genre “:” RPG “,” title “:” Honkai: Star Rail “, ” Genres:[“RPG”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

De remake van Half-Life Black Mesa is een succesverhaal dat alleen op pc had kunnen gebeuren

GOTY 2020 (Afbeelding tegoed: toekomst) Naast ons team geselecteerd Uitreiking van Game...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *