Hier is een overzicht van enkele van de slimmere combo’s en setups die uitkwamen tijdens Street Fighter 6 Closed Beta 2

Hier is een overzicht van enkele van de slimmere combo’s en setups die uitkwamen tijdens Street Fighter 6 Closed Beta 2

Dit weekend vindt de Street Fighter 6 Closed Beta 2 plaats. Veel nieuw uitgenodigde spelers krijgen de kans om voor het eerst een van de acht verschillende Street Fighter 6-personages uit te proberen.

Als zodanig beginnen gamers al coole combo’s en opstellingen te ontwikkelen die handig zijn tijdens het spelen. We hebben een overzicht van enkele van de slimste resultaten die de community onlangs heeft gepubliceerd.

Vanwege de hoge schade die Street Fighter 6 aanricht, lijkt het er echt op dat Drive Rush een belangrijk hulpmiddel zou moeten zijn dat elke goede gamer onder de knie moet krijgen. Het is vooral handig om Drive Rush te gebruiken om extra schade aan te richten met luchtjonglerende tegenstanders.


Zoals blijkt uit Chris_F In zijn YouTube-video is het gebruik van de Drive Rush ook essentieel om de druk op peil te houden na de afdaling. Het is aangetoond dat door simpelweg naar voren te springen na een worp, de aanvaller op negatieve frames terechtkomt.


Bij elke nieuwe vechtgame hoort een nieuwe set 50/50-instellingen die spelers moeten kennen. Zelfs als je niet van plan bent om personages als Ken, Kimberly of Chun-Li te spelen, is het essentieel om deze instellingen te kennen, omdat sommige verwisselingen eenvoudigweg niet te beantwoorden zijn.


Bekijk het allemaal hieronder:
READ  Gerucht: een "bepaalde superspion" kan binnen de komende weken terugkerenEen reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *