Hier is een voorproefje van de avontuurmodus Dwarf Fortress op Steam

Er is een nieuw Dwarf Fortress-ontwikkelingsblog op Steam, en het biedt ons een vroege blik op de Adventure-modus zoals deze zal verschijnen wanneer een grafische oplossing voor Dwarf Fortress arriveert naast de Steam-versie van het koloniebeheerspel. Hoewel het niet veel nieuwe informatie biedt, is er goed nieuws: je kunt een ezel meenemen en hij zal je spullen dragen.

De stadsbeheerzijde van Dwarf Fortress krijgt de meeste aandacht, wat gemakkelijk te begrijpen is – je krijgt alle vreselijke verhalen over dwergen die naar ‘elfen’ gaan en vreemde dingen uithouwen die oude demonen doen ontwaken, en over kuddes mammoeten die forten Iedereen wordt vertrapt. Ooit moesten we voorkomen dat dwergen honden in het kasteel hielden, omdat de honden al hun tijd in de grote zaal aan de tafel zouden doorbrengen. In opstand adopteerde een van onze dwergen een erwtenkip en bewaarde die in haar kamer, die ze uiteindelijk weigerde te verlaten.

De Adventure-modus kan echter geweldig zijn. Het is een roguelike game-modus die het wereldwijde generatieproces van de Dwarf Fortress gebruikt om de ruïnes van oude beschavingen te creëren die je als eenzame dwergavonturier kunt verkennen. Je kunt zelfs oude kastelen bezoeken waarvan je ooit hebt kunnen zien hoe ze eruitzien honderden jaren nadat ze waren verlaten.

Op de foto van de Tarn Adams-avonturenmodus die in het laatste bericht is opgenomen, zien we alleen een avonturier – zwaaiend met een kort zwaard en naast een trouwe ezel staan, beladen met veel zadeltassen en pakketten – ongetwijfeld enkele van zijn expedities naar een oud kasteel bederft.

READ  Rust verslaat Cyberpunk 2077 op Steam's Bestseller-lijst

In de buurt zie je de buitenmuren en gesloten deuren van veel gebouwen – maar wat er achter deze deuren schuilgaat, is een mysterie. Nieuw hier is Donkey Art, die zal worden bijgewerkt om de hoeveelheid buit weer te geven die je met het arme ding verdient.

De rest van de post Details van aanstaande wijzigingen in het Dwarf Fortress Trading System. Net als in het originele ASCII-spel, zullen handelaren uit andere nederzettingen je nederzetting regelmatig bezoeken om goederen te verhandelen, en de Steam-versie van Dwarf Fortress, volledig gevuld met afbeeldingen en zo, laat je zien wat er werkelijk wordt aangeboden.

We hebben nog steeds geen releasedatum voor Dwarf Fortress Steam – de tijd is tenslotte persoonlijk.

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Hier is een voorproefje van de avontuurmodus Dwarf Fortress op Steam”, “type”: “post”, “category”: “dwerg- fortress “},” User “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Bay 12 Games “,” genre “:” Strategy Gamer “,” title “:” Dwarf Fortress “,” Typen “:[“Strategy Gamer”,”Simulation”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

EA trekt toch de stekker uit oudere Need for Speed-games

Bijwerken: De zaken werden eerder vandaag een beetje verwarrend toen, in plaats...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *