Titanfall 2 Speedrunning-kampioen herwint zijn record een week na verlies

De Titanfall 2-racer herwon zijn troon na het verslaan van het vorige record vorige week. Cash Mayo slaagde erin om de tutorial van Titanfall 2, een notoir gecompliceerd stuk muuroefening en snelheidsboost, in 11,1 seconden uit te voeren en het record van Whatevershoe van 11,2 seconden te verslaan.

Cash Mayo werd voor het eerst gemeld door PC Gamer, nadat hij vorig weekend het nieuwe record had weten te vestigen en het laatste record van Whatevershoe nipt versloeg. Het doel van Whatevershoe was oorspronkelijk om het precedent van Cash Mayo te verslaan Neem 11,7 seconden op Met ingang van 2019 is het foutengebied dus aanzienlijk kleiner en kleiner bij een herziening van het logboek.

Het educatieve niveau van Titanfall 2, Gauntlet, is een soort trofee geworden in het universum voor fans van Titanfall en Apex Legends. De Respawn-ontwikkelaar heeft er een onderdeel van gemaakt Nerdy Daredevil Octane achtergrond, Bewijs dat octaangehalte het originele record heeft gevestigd met behulp van de klassieke granaatsprongtruc, die prothetische benen verklaart.

Titanfall 2 beleeft de afgelopen maand een tweede (derde?) Renaissance. De game kreeg een gratis weekend op Steam, en dat was na het zien van een toename van 500% in spelers dankzij het Apex Seizoen 9-thema gericht op Titan. Titanfall en Titanfall 2 kregen onlangs een frame rate boost-behandeling op de Xbox Series X en S, samen met verschillende andere EA-games.

Als je je Respawn-shooter-games goed in het Battle Royale-genre bevalt, bekijk dan alle details over de Apex Season 9 Legend, nieuwe modi en meer.
Joseph Knope is een schrijver / producer / piloot voor IGN.

READ  Rohit Kumar zegt dat hij sinds zijn kindertijd geen interesse had in sport
Written By
More from Aubrey Mason

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *