Hier is Grove Street in GTA 5 opnieuw gemaakt in Cities: Skylines

Er is meestal niet veel cross-over tussen de strategie van Paradox en simulatie spellen en enorme open wereld misdaadspellen Leuk vinden Grand Theft Auto 5. U kunt een intergalactisch crimineel bedrijf leiden moord imperium in Stellaris, zeker. Ook krijgen we het gevoel dat Trevor Philips er waarschijnlijk een kick van krijgt regeren over een middeleeuws rijk als een totalitair regime in Crusader Kings 3. Desalniettemin heeft Reddit-gebruiker SpikyMonsters de twee werelden samengesmolten en eindigde hij met een handige recreatie van GTA 5’s Grove Street in Steden: Skylines.

De aangepaste constructie van SpikyMonsters zou bekend moeten zijn bij GTA V-fans, maar ook bij degenen die bij de serie open-world games sinds PlayStation-klassieker Grand Theft Auto: San Andreas. Grove Street diende als het hart van de Grove Street Families‘bendeoperaties, en het is ook waar protagonist CJ Johnson opgroeide. Bovendien is het mogelijk waar Big Smoke oorspronkelijk was bedacht die legendarische bestelling. Veel geschiedenis dus.

Afgelopen donderdag was GTA V jarig, zeven jaar geleden sinds de releasedatum van de historische open-wereldgame.

Hier is de recreatie van Grand Theft Auto V’s Grove Street in Cities: Skylines om naar te kijken, waarvan we denken dat het een vrij getrouwe, direct herkenbare vertolking is:

Ik heb Grove Street gemaakt in Cities: Skylines. van GTA

Hier is onze gids voor het beste Cities: Skylines mods, voor het geval je van plan was om zelf een paar creaties te maken. Of, hier is onze gids voor GTA 5 cheats en pc-console-opdrachten, als je zin hebt om de realiteit van Los Santos uiteen te scheuren.

READ  Final Fantasy Pixel herwerkt de gebombardeerde recensie op Metacritic

Written By
More from Max Mcgee

Empire of Sin krijgt releasedatum en pre-order trailer

Tussen zijn prachtige art deco-ontwerpstijl, zijn bijna mythische maar toch realistische historische...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *