Hier is wanneer je Street Fighter 6 vooraf kunt downloaden en hoeveel ruimte op de harde schijf je nodig hebt op PlayStation en Xbox


De klok tikt door tot de onvermijdelijke release van Street Fighter 6, maar voor velen van ons kan dat aftellen niet snel genoeg eindigen.

Nu dat minder dan twee maanden na de grote lancering is, lijkt het erop dat we eindelijk weten wanneer we de hele game kunnen voorladen en hoeveel ruimte op de harde schijf SF6 in beslag zal nemen.

Het lijkt erop dat degenen die Street Fighter 6 digitaal hebben gereserveerd, de game vanaf 31 mei 2023 kunnen downloaden. kromme voxel.


Deze datum is op dit moment alleen bevestigd voor PlayStation 4 en PlayStation 5, voor zover we weten, maar de timing zal waarschijnlijk consistent zijn op alle/de meeste platforms.


Volgens de Xbox Store-pagina voor SF6 Op dit moment wordt de game vermeld als ongeveer 50 GB qua installatiegrootte, wat hetzelfde is als de Steam-pagina Er staat dat er ongeveer 60 GB nodig is.


Voor iedereen die de laatste tijd andere Capcom-games met de RE Engine heeft gespeeld, lijkt dat formaat goed, en hopelijk hoeven we de game niet elke keer opnieuw te downloaden als je een update zoals Street Fighter 5 krijgt (hoewel die game de Unreal Engine gebruikte 4 die het probleem veroorzaken).


Interessant is dat de volledige game niet veel groter is dan de SF6 Closed Beta-app die rond de 42 GB zit, dus de meeste inhoud is er waarschijnlijk, opgesloten voor spelers natuurlijk.

READ  De nieuwste patch voor Pokémon Scarlet en Violet bevat meer bugfixes


Hoewel ze alle personages die al zijn uitgebracht al hebben aangekondigd, organiseert Capcom op 20 april een speciale Street Fighter 6 Showcase waar ze “groot nieuws en aankondigingen” beloven.


We hebben al gezien dat Kimberly een nieuwe outfit plaagde voor het evenement, maar er is veel hoop dat SF6 nog een kans krijgt om de game te spelen voor de lancering met een andere open of gesloten bètatest, die vermoedelijk tijdens de show zal worden onthuld. .


Street Fighter 6 staat nog steeds gepland voor release op 2 juni op Xbox Series X | S, PS5, PS4 en pc via Steam, en met een vooraf geladen digitale gamers kunnen hun reis beginnen zodra middernacht toeslaat.

Written By
More from Aubrey Mason
Zelda: Breath Of The Wild De speler onderzoekt het giftige water dat in het spel is gevuld
afbeelding: Wikotero / Nintendo door de jaren heen, The Legend of Zelda:...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *