OnePlus 8 en 8 Pro ontvangen beveiligingspatches voor oktober

OnePlus sluit de eerste week van november af door de beveiligingspatches van oktober uit te rollen naar de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro. De OxygenOS 11.0.1.1 update voor de OnePlus 8 (Pro) lost ook problemen op met de automatische helderheid en verbindingen via Bluetooth.

OnePlus 8 en 8 Pro

In een forumbericht heeft OnePlus de uitrol van OxygenOS 11.0.1.1-update voor de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro. Met de update brengt OnePlus de beveiligingspatches van oktober naar zijn high-end toestellen, lees hier welke beveiligingsproblemen Google heeft opgelost met deze update. OnePlus loopt opnieuw achter op schema door de beveiligingspatches van Google na een maand uit te rollen, terwijl de beveiligingspatches van november nu beschikbaar zijn.

OnePlus stopt niet bij de beveiligingspatches in de update en zegt veel problemen te hebben opgelost. Het bedrijf zei dat het de 8.192 niveaus van automatische helderheid had geoptimaliseerd, waardoor de automatische wijzigingen ‘comfortabeler’ zouden lijken. Bovendien is er gewerkt aan de systeemprestaties terwijl het scherm is uitgeschakeld, vermoedelijk om ervoor te zorgen dat meldingen in de stand-bymodus blijven binnenkomen.

Kleine bugoplossingen

Ten slotte zegt OnePlus dat het zijn 5G-functionaliteiten heeft geoptimaliseerd om het stroomverbruik te verminderen en ‘stabiliteits- en audioproblemen’ met wifi- en Bluetooth-verbindingen heeft opgelost. Afhankelijk van welke versie van OxygenOS momenteel wordt uitgevoerd op uw OnePlus 8 of OnePlus 8 Pro, zou de update tussen 390 MB en 400 MB wegen. Het wordt aanbevolen om de update uit te voeren via een wifi-netwerk.

Wil je weten of de OxygenOS-update is aangekomen? Navigeer hiervoor naar het instellingenmenu, gevolgd door het kopje ‘Systeem’ en vervolgens ‘Systeemupdates’. De update wordt nu automatisch doorzocht. Als de update beschikbaar is, kunt u op ‘downloaden en installeren’ klikken. Let op, het downloaden en installeren begint onmiddellijk. Na de installatie moet u het apparaat opnieuw opstarten om de installatie te voltooien.

Oxygen Updater-app

Geen zin om te wachten op de OxygenOS-update? Installeer vervolgens de Oxygen Updater-app, van waaruit je direct de juiste OxygenOS-update kunt downloaden. De stappen van het proces worden uitgelegd via de app. Let wel, dit proces is op eigen risico. Als u geen problemen ondervindt met uw apparaat, is het raadzaam te wachten tot de update automatisch wordt uitgerold.

OnePlus 8

OnePlus 8 Pro

READ  Cookie Wall: Cookies op Indebuurt
More from Madison Garrett

PS5 DualSense unboxing onthult Android- en pc-ondersteuning

Je hebt misschien gezien dat veel journalisten zojuist PlayStation 5 hebben ontvangen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *