Hier zijn de goedkoopste exemplaren van Watch Dogs: Legion in Australia

Watch Dogs: Legion lanceert 29 oktober op pc, Xbox One en PlayStation 4, met een upgrade van de volgende generatie in november. Oorspronkelijk zou de game eerder in 2020 worden gelanceerd, maar vertragingen in de ontwikkeling en het begin van de coronaviruspandemie hebben de game enkele maanden teruggebracht. Vreemd genoeg weten we er nog niet veel van, maar wij Doen weet dat je er alvast een paar koopjes voor kunt krijgen in Australi├ź.

De goedkoopste exemplaren van Watch Dogs: Legion zijn weer bij Amazon. Het heeft het spel voor $ 69 met snelle, gratis levering. Technisch gezien is het goedkoper bij MightyApe en Gorilla Gaming, die het spel hebben voor $ 67 maar je moet bovenop die kosten ook verzendkosten betalen, waardoor Amazon iets goedkoper wordt.

De meeste andere plaatsen hebben de game voor ongeveer $ 79 in voorraad, maar het is niet ongebruikelijk dat winkels zoals Harvey Norman hun prijzen verlagen bij de release. (Harvey Norman heeft over het algemeen games voor ongeveer $ 68 in voorraad, maar houd hun website in de gaten voor een prijsdaling.)

Als je de PlayStation 4- en Xbox One-versies van de game koopt, krijg je een gratis upgrade naar de volgende generatie versies wanneer deze op 24 november uitkomen. Het is een behoorlijk solide deal!

Dit zijn de beste deals voor de game:

PC-spelers hebben slechts beperkte opties als het gaat om Watch Dogs: Legion. Je kunt de game voor in de Ubisoft-winkel pakken $ 89,95 of pak het op de Epic Game Store voor dezelfde prijs. Er zijn een aantal belangrijke wederverkopers die de game online goedkoper aanbieden, maar pas op voor deze services en controleer altijd hun vertrouwensbeoordeling voordat u ze gebruikt.

READ  Scott Pilgrim vs. The World: The Game - Complete Edition (pc)

Terwijl Watch Dogs: Legion is de afgelopen maanden grotendeels onder de radar verdwenen, het is tijd om helemaal opnieuw gehyped te worden voor de game. Met oma-hacking en Brexit-vernietiging in overvloed, zijn er heel veel redenen om enthousiast te worden voor het spel.

Written By
More from Max Mcgee
‘E! Nieuws ‘onder geannuleerde shows in NBCUniversal herstructurering
Drie E! entertainment nieuwsshows – “E! News, “” Pop of the Morning...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *