Hier zijn zeven Nintendo Direct-games die ook naar Steam komen

Het feit dat de consolemaker een naam heeft in een grote uitzending van videogames, wil niet zeggen dat er geen nieuws is voor pc-spelers. Hoewel Eiji Aonuma zelf de dromen leek te breken van degenen die Breath of the Wild 2 verwachtten te spelen, zijn er ook tal van nieuw aangekondigde platformonafhankelijke games op Steam.

Koei Tecmo heeft waarschijnlijk de grootste multi-platform-advertenties, te beginnen met Samurai Warriors 5, De nieuwste inzending in de op Japan gerichte serie Dynasty Warriors. Deze keer, gericht op Nobunaga Oda en Mitsuhide Akechi, en met een elegantere artistieke richting, zal Steam deze zomer naast console-releases uitkomen.

Ninja Gaiden: The Master Collection Komt ook naar Steam via Koei Tecmo. De release van 10 juni bevat verbeterde Sigma-poorten voor Ninja Gaiden 1 en 2 en Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge, evenals alle relevante DLC-content voor die titels. Er zal ook een crossover-evenement zijn waarmee je als Ryu Hayabusa in Nioh 2 kunt spelen.

Stad knock-out, De cartoonachtige die multiplayer-games van EA en Velan Studios overneemt, komt ook naar de pc via zowel Origin als Steam. Het zal ook een cross-over hebben met de Switch-, Xbox- en PlayStation-versies.

Square Enix De legende van mana Remaster verschijnt op 24 juni op Steam. SaGa Frontier Remastered, Die vorig jaar eerder werd aangekondigd maar vandaag een nieuwe trailer heeft gekregen, komt dit jaar ook naar Steam.

Dan is er Zombie steekt in Rebel zonder pols​ Ja, de geliefde originele Xbox-game (?) Keert op 16 maart terug op alle huidige platforms, inclusief Steam.

Neon wit, De zeer mooie en rare first-person actiegame van Annapurna Interactive en Ben Esposito komt ook naar Steam.

Dit zijn de Steam-releases van Nintendo Direct-games van vandaag die we tot nu toe hebben kunnen bevestigen. Gezien het pad van Octopath Traveler, zal de coole Project Triangle-strategie van Square Enix uiteindelijk ook op Steam verschijnen, maar fans van strategie- en RPG-games zullen wat langer moeten wachten op officiële informatie daarover.

READ  Scott Pilgrim vs. The World: The Game - Complete Edition (pc)

Written By
More from Max Mcgee

CORSAIR onthult verschillende producten, waaronder de Vengeance i7200 PC

Vorige week besloot CORSAIR om verschillende nieuwe producten in een paar verschillende...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *