Hij heeft zijn spellen nooit gekocht.

We gaan weer ver terug. Terug naar toen… de jongere jaren! In Warme Babbels vragen we onze presentatoren welke games hen hebben voortgebracht en gemaakt tot wie ze nu zijn. Gedurfd, want een gruwelijke game kan natuurlijk een mening vormen, een levensstijl ontwikkelen of een nieuw geliefd genre binnen gaming. Eerder was Skate aan de beurt. Laat het deze keer aan onze Boris zijn om zijn superieure lijst met ons te bespreken.

HET FLIPPING FLAPPER JAS!

Een van de vele legendarische uitspraken van deze man. Boris heeft veel spellen op zijn netvlies geschreven. Maar welke games hebben hem gemaakt tot de man die hij nu is? Velen van jullie zijn benieuwd welke games onze eigen Boris hebben gevormd. Een heel goede vraag. Boris is een OG als het om gaming gaat. Welke OG-games passen bij Boris? Speelde hij deze spellen lange tijd of schakelde hij continu over naar nieuwe favorieten? Goede vragen. Maar laat Warm Babbels hier zijn om Boris een frisse blik op zijn jeugd te geven.

Warm spreekt over de liefde voor de Commodore 64

Boris heeft natuurlijk al aardig wat gespeeld. Een van zijn eerste games was Defender of the Crown. Heel cool. Onze Boris werd destijds volledig weggeblazen door de nieuwe technologieën. Zie eindelijk iets op zijn scherm bewegen; erg ziek. Vooral als we het hebben over de Commodore 64. Maar daar bleef het natuurlijk niet bij. De jonge Boris had veel andere spellen. Toch is Boris altijd die tactische gamer geweest. Je bent natuurlijk net zo nieuwsgierig als wij… Welke games, genres en consoles hebben Boris gemaakt tot wie hij nu is? Dat zie je terug in dit Warme Babbels item!

READ  Het VK schrapt Frankrijk van de lijst met 'veilige' landen

Written By
More from Lesley Curry

Een Nintendo Switch gekocht? Deze 10 spellen moet je echt spelen!

Zelda (Afbeelding: Nintendo) Het heeft even geduurd, maar de Nintendo Switch ligt...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *