Hikaru Utada heeft een nieuwe opname uitgebracht van het beste themalied voor Kingdom Hearts

Hikaru Utada heeft een nieuwe opname uitgebracht van het beste themalied voor Kingdom Hearts

Vandaag is het twee jaar geleden sinds de officiële onthulling van Kingdom Hearts IV, en hoewel Square Enix nog geen nieuws over de game heeft gedeeld, kunnen fans van de serie een nieuwe opname vieren van het beste nummer in de serie door Hikaru Utada. Zoals opgemerkt door X (voorheen Twitter). Jinki_JPNUtada's nieuwe sciencefictionalbum, dat ze gisteren hebben uitgebracht, bevat een heropname van het nummer 'Hikari', de Japanse versie van 'Simple and Clean'.

Als je een Kingdom Hearts-fan bent, weet je waarschijnlijk al wat dit nummer is. Als je de serie echter al een tijdje niet hebt gezien, of als je nog nooit het begin van Kingdom Hearts hebt gespeeld, vind je hieronder de Japanse versie van het nummer in dit beroemde openingsspel:

Wat betreft de nieuwe opname van “Hikari”, de plaats ervan in Science Fiction is logisch omdat het Utada's eerste hitalbum is, als je wilt, dat bedoeld was als een compilatie van nieuwe mixen van oude nummers en heropnames van fanfavorieten. En meer. Je kunt het album, dat 26 nummers bevat, vanaf vandaag beluisteren.

Als je geïnteresseerd bent in het luisteren naar de nieuwe opname van “Hikari”, kun je hieronder luisteren:

Bekijk hier de trailer van Kingdom Hearts IV voor meer informatie over Kingdom Hearts en bekijk deze vervolgens Detective spel Kingdom Hearts III-gamerecensie. Lees vervolgens verder Detective spel Exclusief interview met Kingdom Hearts IV-regisseur Tetsuya Nomura voor nieuwe details.


Wat is je favoriete Hikaru Utada-nummer uit de Kingdom Hearts-serie? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *