Officieel heeft SEGA 2024 uitgeroepen tot het ‘Jaar van de Schaduw’.

Officieel heeft SEGA 2024 uitgeroepen tot het ‘Jaar van de Schaduw’.

Wij houden van “Algemeen…”. Tien jaar geleden sloot Nintendo het Jaar van Luigi af en nu, tien jaar later, lijkt SEGA een vliegende start te hebben gemaakt door 2024 uit te roepen tot het ‘Jaar van Luigi’.Schaduw jaar“.

Begeleid door een goedkope trailer (hierboven) is het ‘dappere’ Jaar van de Schaduw nu aan de gang. Het heeft zelfs zijn eigen website, dit Hoe officieel.

Volgens de website gaat deze campagne over ‘het omarmen van je innerlijke schaduw’ (ja, echt waar), waarbij de titulaire humeurige egel ons allemaal aanmoedigt om ‘barrières te doorbreken, onbevreesd te zijn, je best te doen en het allemaal met een groot vertrouwen te doen.’ En daar dachten we dat het was. Gewoon een meme.

Natuurlijk is het een schaduwjaar Ook De goederen zijn gemarkeerd. De LEGO “Shadow the Hedgehog Escape” set is nu te koop in de LEGO Store Lego winkelSonisch Stemkrachten En Sonic Dash Mobiele apps ook.

SEGA heeft ook aangekondigd dat het een op maat gemaakte, op Shadow geïnspireerde motorfiets zal meenemen naar de komende MotoGP Amerikaanse Grand Prix, het Sonic Speed ​​Café in Californië serveert nu eten met een Shadow-thema en er zijn enkele Shadow-tracks toegevoegd aan de Sonic Symphony. Wereld tournee.

Het is de bedoeling dat dit alles volgend jaar zijn hoogtepunt zal bereiken Sonic de Hedgehog 3 De film, waarvan we aannemen dat deze op een vrij grote schaal Shadow zal bevatten – hey, deze “evenementen op Avengers-niveau” moeten op een gegeven moment gaan plaatsvinden.

READ  LEGO Luigi wordt officieel aangekondigd na het lek

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *