Himesh Reshammiya en Javed Ali worden lid van het juryteam van ‘Sa Re Ga Ma Pa Li’l Champs’

Himesh Reshammiya en Javed Ali worden lid van het juryteam van ‘Sa Re Ga Ma Pa Li’l Champs’

Himesh Reshammiya en zanger Javed AliSociale media

Zanger-componist Himesh Reshammiya en zanger Javed Ali zullen in het achtste seizoen van Sa Re Ga Ma Pa Li’l Champs toetreden tot Alka Yagnik als juryleden.

Himesh en Javed stappen in voor zangers Udit Narayan en Kumar Sanu, die vóór de sluiting deel uitmaakten van de show, maar zich hebben afgemeld vanwege eerdere toezeggingen.

“Het voelt geweldig om weer deel uit te maken van de show, het is alsof je na een tijdje teruggaat naar je familie. Ik ben in 2011 voor het eerst lid geworden van de franchise. Ik had zelfs Sa Re Ga Ma Pa gehost in 2012 en beoordeelde toen ook het langstlopende en historische seizoen in 2017. Dus ik heb een paar speciale herinneringen gehad aan de muzikale franchise, “zei Javed Ali.

“Om eerlijk te zijn, ik kan absoluut niet de schoenen vullen van de legendes die dit seizoen voor de lockdown oordeelden, maar ik zal de show in mijn eigen stijl beoordelen. Ik ben erg emotioneel tegenover kinderen, dus terwijl ik voor hun zorg zorg gevoelens, zullen we de show voor de boeg nemen. In feite hebben Alka, Himesh en ik al een geweldige verstandhouding en connectie, dus we zullen zeker een geweldige tijd hebben. Ik weet dat het opnamesysteem niet normaal zal zijn en het zal een een geheel nieuw niveau van ervaring, maar ik denk dat iedereen erg volwassen is om ervoor te zorgen dat de veiligheid van de kinderen en elk lid op zijn plaats is. In feite zal de waardering voor de uitvoeringen door de kinderen meer zijn met virtuele knuffels, aangezien we zal ze niet kunnen aanraken ‘, voegde Javed Ali eraan toe.

READ  Na jaren van afwijzing is The Legend of Zelda misschien eindelijk een Lego-set

Himesh wordt al meer dan twee decennia geassocieerd met Zee TV. “De meest recente was tijdens de viering van het zilveren jubileum van ‘Sa Re Ga Ma Pa’. Als mentor meerdere keren op de show, is het terugkeren naar ‘Sa Re Ga Ma Pa Li’l Champs’ als een thuiskomst voor mij na het immens succesvolle seizoen van ‘Li’l Champs’ in 2017 dat een recordloop van 8 maanden had, “zei hij.

Hij kijkt nu uit naar een nieuwe start met het huidige seizoen van de show na lockdown.

Over de nieuwe norm van showproductie op de sets zei hij: “Gezien het huidige scenario heeft de veiligheid van alle kinderen de hoogste prioriteit en wordt door de hele crew een uitgebreide set richtlijnen gevolgd om hun welzijn te garanderen. een mentor, ik zou hun ambities en dromen willen koesteren en hoop de basis te leggen voor deze kinderen die hun talent zouden helpen vergroten. “

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *