Ellen Degeneres death hoax gaat viraal

Ellen Degeneres death hoax gaat viraal

Waakhonden van sociale media dachten dat Ellen DeGeneres haar laatste dans had gedanst nadat ze maandagavond op Twitter was ingelogd om te ontdekken dat de hashtag #RIPEllen trending was.

Geen zorgen, E.D. is niet dood – de tweets waren naar verluidt een verwijzing naar geruchten van vorige week dat de “The Ellen DeGeneres Show” mogelijk geschrapt zou worden, wat een virale doodsmis zou opleveren.

‘Is Ellen dood of niet ?! Jullie verwarren me allemaal #ripellen, ” een getweet radeloze fan temidden van valse berichten was de 62-jarige strip- en talkshowhost van het dak van een huis gesprongen.

Andere Twitterati bespotten de ‘late’ entertainer met nep-overlijdensberichten met foto’s van de verschillende beroemdheden van DeGeneres.

‘#Ripellen vliegen hoog, hoek, ”twitterde een Twitter-wit op een foto van Het karakter van Jane Lynch van “Glee.”

Weer een grinnikkop onderschrift van een foto van Justin Bieber met dezelfde slogan.

Een komiek op sociale media plaatste een foto van actrice Kathy Bates met het onderschrift ‘de laatste foto van haar #ripellen. “

Een ander uploadde een foto van Katy Perry met de tag, “Ik ben in shock, rust Ellen.”

Onnodig te zeggen dat de met een Emmy bekroonde entertainer de laatste tijd de hitte voelde met geruchten dat haar show werd afgeworpen te midden van dalende kijkcijfers.

En hoewel producenten aan The Post bevestigden dat dit niet het geval was, lijkt DeGeneres niet de talkshow-lieveling te zijn die ze ooit was.

In maart kwam komiek Kevin T. Porter lanceerde een virale Twitter-threaden riep iedereen die DeGeneres tegenkwam op om te reageren met ‘krankzinnige’ verhalen over ‘Ellen die gemeen is’.

READ  MythForce wordt gelanceerd op 12 september - Gematsu

“Een nieuwe medewerker kreeg te horen:‘ Elke dag kiest ze iemand anders uit om echt te haten. ‘Het is niet jouw schuld, zuig het gewoon voor een dag op en ze zal de volgende dag gemeen zijn tegen iemand anders.’ Ze geloofden het niet, maar het werd uiteindelijk helemaal waar, ’tv-schrijver Ben Simeon schreef in één antwoord.

Meest recentelijk hebben bemanningsleden van de cabaretiershow haar ervan beschuldigd dat ze ‘onbeleefd’ tegen hen waren tijdens het afsluiten van het coronavirus.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *