Hivebusters is een geweldige Gears DLC en een fantastische Xbox Series X-showcase

Illustratie voor artikel getiteld iHivebusters / i Is A Great iGears / i DLC And A Fantastic Xbox Series X Showcase

Screenshot: Microsoft / The Coalition / Kotaku

Hivebusters is een nieuwe DLC-campagne voor één speler die is uitgebracht voor Versnellingen 5. Het is ook een van de best uitziende games op Xbox Series X en voelt aan als een volledige game Versnellingen spel gecomprimeerd tot een hapklare ervaring die me enthousiast maakt voor de toekomst van Oorlogswapens.

Deze nieuwe DLC-campagne van $ 20, die op 15 december werd uitgebracht en ook gratis voor alle Game Pass Ultimate-abonnees, heeft geen ster Marcus Fenix ​​of JD of Kait. In plaats daarvan vertelt het het oorspronkelijke verhaal van Scorpio Squad, een team van drie personen samengesteld door de gepensioneerde COG-generaal Hoffman om Hives binnen te gaan, te verkennen en uiteindelijk te vernietigen, enorme ondergrondse nesten die dodelijke zwermbeesten genereren. Hivebusters, vertelt het verhaal van hoe dit ragtag-team van buitenbeentjes bij elkaar kwam en hoe al deze hivebusting begon. Spoilers: Het omvatte veel doden, schieten en explosies.

Ik zal de verhaallijn van de DLC niet echt bederven, maar het doet geweldig werk door alle belangrijke elementen te raken die ik van een goede Versnellingen verhaallijn. Het heeft personages die kibbelen maar een gezin beginnen te worden door beproevingen en beproevingen, enkele cameo’s en leuke onthullingen, leuke terugroepacties naar eerdere games en een mysterie om op te lossen. Maar in plaats van dit verhaal over een tiental uur te verspreiden, als een grote, echte Versnellingen spel, Hivebusters comprimeert het allemaal tot een drie uur durend avontuur dat meer als een Oorlogswapens film dan een spel. En het werkt. Ik versloeg het hele ding in één keer en had veel plezier van begin tot eind.

ongedefinieerd

Screenshot: Microsoft / The Coalition / Kotaku

Wat helpt maken Hivebusters zo gemakkelijk te verslaan in één keer is de setting. Het grootste deel van de DLC speelt zich af op of onder een aaneenschakeling van tropische eilanden bedekt met weelderige oerwouden, prachtige ruïnes en indrukwekkend ogende lava en vuur. Het voelt heel anders dan voorheen Oorlogswapens games, en geeft de DLC een uitgesproken tropisch gevoel. Het is ook een van de best uitziende videogames die ik het hele jaar heb gespeeld. Holy shit, mensen, deze game in 4K HDR met 60 fps op Xbox Series X is iets om te zien. Als je onlangs een Xbox Series X of een mooie nieuwe tv hebt gekocht en je wilt ermee pronken, laad dan op Hivebusters en mensen zullen onder de indruk zijn. Ik heb uiteindelijk veel schermafbeeldingen gemaakt omdat ik gewoon rondliep en zei: “Oh wauw, kijk eens!” opnieuw en opnieuw.

De sleutel tot dit alles is de strijd, die altijd de ruggengraat van is geweest Versnellingen 5. Blijkt, Versnellingen 5 is nog steeds een fantastische shooter die ongelooflijk aanvoelt om te spelen. Hivebusters verandert de dingen niet te veel, laat de toch al geweldige strijd stralen, maar het voegt wel wat rimpels toe. In plaats van dat een bot je volgt, heb je je eigen persoonlijke vaardigheid. Elk van de drie leden van Scorpio Squad heeft zijn eigen unieke vaardigheid. Als je solo speelt, kun je ze op elk moment bevelen om hun vaardigheid te gebruiken, ervan uitgaande dat deze niet op afkoeling is ingesteld. Deze vaardigheden veranderen niet enorm, maar ze geven je wel enkele opties.

Ik speelde de campagne als Keegan, de man met het beste gezichtshaar in de Versnellingen universum, en zijn bekwaamheid stelde me in staat een munitiepakket te laten vallen dat al mijn wapens vulde en ook munitie gaf aan teamgenoten in de buurt. Al deze vaardigheden kunnen worden geüpgraded door vreemde, gloeiende stenen overal verborgen te vinden Hivebusters‘zes hoofdstukken. Wat zijn deze stenen? Waarom gloeien ze? Ik heb geen idee. Het spel legt niet uit. Pak ze gewoon op, knik veelbetekenend en blijf schieten.

ongedefinieerd

Screenshot: Microsoft / The Coalition / Kotaku

Nog een interessant ding over Hivebusters is hoe vaak het probeert je OG-lancer weg te halen en je te dwingen andere wapens te gebruiken. Aan de ene kant waardeer ik dat de ontwikkelaars willen dat mensen met alles spelen Versnellingen 5 arsenaal. Aan de andere kant is het de lancer. Het heeft een kettingzaag. Ik wil dat ding.

Spelen Hivebusters zette me ook aan het denken over de toekomst van Oorlogswapens. De laatste wedstrijd eindigde met een groot moment en leek in de toekomst een grote strijd te beginnen. Maar Hivebusters tropische omgeving, samen met Versnellingen 5‘s open-wereld experimenten, maakt me enthousiast Versnellingen 6. Ik hoop dat we de coalitie blijven zien evolueren en de Versnellingen franchise terwijl de kernaspecten waar mensen van houden intact blijven. Tot dusverre is de studio daar ongelooflijk succesvol in geweest, wat geen gemakkelijke taak is. En Hivebusters laat zien dat het team van de coalitie heel goed weet hoe je iets goeds kunt maken Versnellingen inhoud die er ook geweldig uitziet.

Dus nu moet ik gewoon wachten Versnellingen 6. Het zal moeilijk worden.

.

gerelateerde verhalen

READ  Gotham Knights release-venster en platforms aangekondigd
Written By
More from Vanessa Hale

Xbox-games met goud hebben een extra gratis game die je waarschijnlijk hebt gemist

Xbox Games With Gold voor februari bevat een extra gratis game die...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *