Hoe download je alles wat je op Instagram plaatst

Op zoek naar een manier om al je Instagram-inhoud te krijgen? Er is een snelle en gemakkelijke manier om dit te doen. Instagram biedt een gratis “Data Download”-functie die alle inhoud downloadt die je op Instagram hebt geplaatst, of alle acties die je op de site hebt gedaan, zoals reacties en vind-ik-leuks, en deze allemaal naar je stuurt via e-mail.

Hier leest u hoe u kunt profiteren van dit eenvoudige proces om al uw Instagram-inhoud op te slaan.

Hoe het Instagram-proces voor het downloaden van gegevens te starten

Klik op de Instagram-website op je avatar in de rechterbovenhoek van de pagina.


tegoed: schermafbeelding: instagram

Klik vervolgens op de optie “Instellingen” die in het pop-upmenu verschijnt. Wanneer het menu ‘Instellingen’ van Instagram wordt geladen, kijk je aan de linkerkant van het scherm om het gedeelte ‘Privacy en beveiliging’ te zien. boven dit.

Zodra u zich in het gedeelte Privacy en beveiliging bevindt, scrolt u omlaag op de pagina om de opties voor het downloaden van gegevens te zien.

foto van Mashable


tegoed: schermafbeelding: instagram

Onder “Download gegevens” ziet u de optie “Download aanvragen”. Klik hier.

Vraag je Instagram-gegevens aan

Het volgende scherm dat verschijnt, is waar u de bestelling kunt uitvoeren. Instagram kan je gegevens in HTML of als JSON-bestand aanleveren.

foto van Mashable


tegoed: schermafbeelding: instagram

Voor de meeste mensen is HTML de aanbevolen optie, maar een JSON-bestand is de optie om te kiezen of je je Instagram-gegevens naar een andere webservice wilt importeren.

Zodra je de bestelling hebt geplaatst, is het gewoon een kwestie van wachten tot het bestand in je inbox arriveert. Instagram zegt dat dit tot 48 uur kan duren, maar in onze ervaring was het maar een paar uur.

READ  Among Us gelanceerd op Nintendo Switch als cross-platform game; Console-, mobiele en pc-gebruikers kunnen samen spelen

De e-mail ziet er als volgt uit.

foto van Mashable


tegoed: schermafbeelding: instagram

Klik op de koppeling Informatie downloaden om door te gaan met het proces. In de volgende fase moet je inloggen op je Instagram-account. Nadat u bent ingelogd, ziet u een Instagram-bericht en een optie om informatie te downloaden. boven dit.

foto van Mashable


tegoed: schermafbeelding: instagram

Hierdoor wordt het .zip-bestand gedownload naar de standaard downloadmap van uw computer. Klik op het bestand om het te openen.

foto van Mashable


tegoed: schermafbeelding: instagram

Je ziet nu al je Instagram-inhoud in mappen met de juiste namen. Als je alleen ge├»nteresseerd bent in toegang tot de visuele inhoud van Instagram, ga dan rechtstreeks naar de map “Media”, waar je een submap met de naam “Posts” ziet.

Written By
More from Eda Greene

Wil je een regenboog achtervolgen? Het is net zo eenvoudig als het downloaden van een nieuwe app

HONOLULU (HawaiiNewsNow) – Terwijl hij op de H-1 reed, wilde Paul Cynn...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *