Hoe download je Minecraft Bedrock 1.20.70.20 bèta en preview

Hoe download je Minecraft Bedrock 1.20.70.20 bèta en preview

Minecraft: Bedrock 1.20.70.20 bèta/preview-build is op 24 januari 2024 uitgebracht door Mojang. Het is momenteel beschikbaar op meerdere apparaten. Als je de game leuk vindt op Xbox One/Series

Deze Bedrock Preview brengt grote veranderingen aan in de Armadillo- en Breeze-mobs, introduceert verschillende grafische verbeteringen in de vertraagde technische preview en introduceert een groot aantal bugfixes uit eerdere bètaversies.

Beter nog: het bekijken van deze nieuwe wijzigingen is super eenvoudig dankzij Minecraft Preview. Als u echter geïnteresseerd bent om deze bètaversie uit te proberen, kan het geen kwaad om te weten hoe u deze kunt downloaden.

” class=”promoted-img” Loading=”lazy” width=”1440″ height=”220″ alt=”fortnite-promotional-banner” />


Stappen om Minecraft: Bedrock Edition Preview 1.20.70.20 te downloaden

X-Box

Minecraft Preview heeft een eigen app op Xbox-consoles (Afbeelding via Mojang)Minecraft Preview heeft een eigen app op Xbox-consoles (Afbeelding via Mojang)
Minecraft Preview heeft een eigen app op Xbox-consoles (Afbeelding via Mojang)

Als je Minecraft leuk vindt op een Xbox-console, biedt de Microsoft Store een aparte app die je kunt downloaden om de preview van 1.20.70.20 uit te proberen. Omdat het een apart programma is, hoef je je niet veel zorgen te maken over de wereldwijde corruptie en kun je gewoon achterover leunen en genieten van de nieuwe veranderingen in het spel.

Je kunt Preview 1.20.70.20 op Xbox downloaden door deze stappen te volgen:

  1. Ga vanaf het dashboard naar en open de Microsoft Store.
  2. Open het zoekveld en voer “Minecraft Preview” in voordat u op de enter-knop drukt. Open vervolgens de app store-pagina.
  3. Klik op de downloadknop. Zolang je het basisspel met je bestaande Microsoft-account hebt gekocht, zou je kosteloos toegang moeten hebben tot de preview.

Windows 10/11-computers

Toegang krijgen tot Bedrock Previews is een beetje anders, afhankelijk van of je dit al eerder hebt gedaan of niet (Afbeelding via Microsoft)Toegang krijgen tot Bedrock Previews is een beetje anders, afhankelijk van of je dit al eerder hebt gedaan of niet (Afbeelding via Microsoft)
Toegang krijgen tot Bedrock Previews is een beetje anders, afhankelijk van of je dit al eerder hebt gedaan of niet (Afbeelding via Microsoft)

Het proces van het uitproberen van nieuwe previews is een beetje anders, afhankelijk van of je de vorige previews hebt geïnstalleerd of niet. Als u dat niet doet, kunt u preview 1.20.70.20 (of latere previews) downloaden via het officiële Minecraft-opstartprogramma tijdens een schone installatie. Anders kunt u de Microsoft Store-app gebruiken om uw preview-client bij te werken naar de nieuwste versie.

READ  Hoe u uw foto's kunt downloaden van Google Foto's: een eenvoudige handleiding

Hoe dan ook, je kunt Minecraft Preview 1.20.70.20 op Windows-computers openen met de volgende stappen:

  1. Als je nog niet eerder een preview hebt geïnstalleerd, open dan Minecraft Launcher en selecteer de Windows-versie. Klik op de knop 'Nieuwste versie' naast de knop Installeren/Uitvoeren en kies vervolgens 'Nieuwste voorbeeld'. Klik op de installatieknop. De speler downloadt alle benodigde bestanden naar uw computer en opent een voorbeeld als u klaar bent.
  2. Als u de vorige voorbeelden hebt geïnstalleerd en actief bent, opent u de Microsoft Store-app op uw computer en gaat u vervolgens naar het tabblad Bibliotheek. Minecraft Preview zou moeten verschijnen in de lijst met apps die moeten worden bijgewerkt, en u kunt hiervoor op de updateknop klikken. Als de update niet in de lijst met applicaties verschijnt, klikt u op de knop Updates ophalen om deze op te halen van de Microsoft-servers.

Android/iOS-apparaten

De preview-software-ervaring varieert afhankelijk van het besturingssysteem van uw mobiele apparaat (Afbeelding via Apple)De preview-software-ervaring varieert afhankelijk van het besturingssysteem van uw mobiele apparaat (Afbeelding via Apple)
De preview-software-ervaring varieert afhankelijk van het besturingssysteem van uw mobiele apparaat (Afbeelding via Apple)

Als je Minecraft op een mobiele telefoon of ander mobiel apparaat speelt, vereist toegang tot de nieuwe previews een iets ander proces, afhankelijk van je besturingssysteem. Android-gebruikers kunnen de hoofdwinkelpagina van de game bezoeken om zich aan te melden voor previews, terwijl iOS-gebruikers de TestFlight-app moeten gebruiken om hetzelfde effect te bereiken.

Ongeacht uw besturingssysteem kunt u de preview van 1.20.70.20 controleren via de volgende stappen:

  1. Open op Android de Google Play Store en ga naar de gamewinkelpagina. Scroll naar beneden naar het gedeelte met de titel 'Deelnemen aan bèta' en klik op de bijbehorende link. Update indien nodig uw game-app. De volgende keer dat u deze opent, moet deze worden bijgewerkt naar voorbeeldversie 1.20.70.20.
  2. Download op iOS de Apple TestFlight-app uit de App Store. Ga naar de officiële TestFlight game preview-programmapagina en meld u aan met uw accountgegevens. U kunt vervolgens terugkeren naar de TestFlight-app en toegang krijgen tot het voorbeeld. Houd er rekening mee dat de aanmeldingen snel vol raken, dus het kan zijn dat u de TestFlight-pagina van tijd tot tijd opnieuw moet bezoeken om te zien of er vacatures zijn.
READ  Hoe download je de demo voor Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

Het goede nieuws is dat zodra u het voorbeeld naar uw apparaat downloadt, het automatisch moet worden bijgewerkt. De enige uitzondering geldt voor Windows-gebruikers, die mogelijk nog steeds af en toe de Microsoft Store moeten gebruiken om ervoor te zorgen dat ze de nieuwste preview-updates ontvangen wanneer deze door Mojang worden uitgebracht.

Snelle koppelingen

Meer van Sportskeeda

Bewerkt door Rachel Semillier

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *