Drie noten nadat Pacers Sixers' winning streak van zes wedstrijden heeft behaald – NBC Sports Philadelphia

De Sixers konden hun winning streak donderdagavond niet uitbreiden naar zeven.

Ze leden een nederlaag van 134–122 tegen de Pacers in Gainbridge Fieldhouse, en daalden tot 29–14 tijdens het seizoen.

Indiana schoof op naar 25-20. Eerstejaars Pascal Siakam noteerde een triple-double met 26 punten, 13 rebounds en 10 assists. Myles Turner had twintig punten en negen rebounds.

Joel Embiid scoorde 31 punten en pakte zeven rebounds. Tyrese Maxey scoorde 22 punten.

De Sixers hadden vijf spelers achterstand om aan hun roadtrip van vijf wedstrijden te beginnen.

Tobias Harris miste de wedstrijd van donderdag wegens ziekte. De'Anthony Milton (stressreactie lumbale wervelkolom), Marcus Morris Sr. (fasciitis plantaris linkervoet), Robert Covington (kneuzing linkerknie) en Mo Bamba (ontsteking rechterknie) waren nog steeds uit het ziekenhuis.

All-Star Pacers point guard Tyrese Halliburton is ook buitenspel gezet (beheerste linker hamstringblessure).

De Sixers nemen het zaterdag vervolgens op tegen de 31-15 Nuggets, die donderdag met 38 punten verloren van de Knicks.

Hier zijn opmerkingen over de nederlaag van de Sixers in Indiana:

Hij liet de Pacers hun spel spelen

De Sixers begonnen vanavond niet als team met een winning streak en profiteerden van de prestaties van hun superster, die de vorige keer 70 punten scoorde.

Ze speelden een lekkende overgangsverdediging, misten lay-ups en stonden met 15-6 achter na een Turner-dunk. Sixers-coach Nick Nurse riep een time-out af en belde Danuel House Jr. En KJ Martin.

De Sixers schakelden over naar een 2-3-zone, waar de Pacers weinig last van leken te hebben. Indiana vond gemakkelijk zwakke plekken in de hoge paal en langs de basislijn.

READ  Pranab Mukherjee in ziekenhuis, dochter Sharmistha Mukherjee herinnert zich de gelukkigste dag een jaar geleden

De Pacers bleven de Sixers ook in de overgang verslaan. Embiid kwam uiteindelijk in zijn gebruikelijke automatische ritme in het midden van de range terecht, maar het feit dat hij in het eerste kwart geen vrije worpen maakte, hielp de Pacers hun werk op de open vloer te doen. Indiana scoorde 13 van de eerste 15 snelle breakpunten van de wedstrijd en speelde de hele nacht bovenaan. Hij leidde nooit de Sixers.

Er is weinig goeds aan deze roadtrip-opener

Embiid was de enige Sixer die een driepunter maakte tot de driepunter van Nicolas Batum laat in het tweede kwart. Maxey startte 0-uit-5 vanaf grote afstand.

De door Maxey geleide tweede eenheid van de Sixers kon het duel niet omdraaien met Embiid op de bank. De Pacers vielen Maxey aan op de verdedigingshelft en gooiden een snelle pass buiten de baan. Het was de vierde omzet van de Sixers, wat overeenkomt met hun totaal van de overwinning van maandag op de Spurs.

House, Martin en Paul Reed kregen vroeg in het tweede kwartaal twee fouten. Spelen met agressie en energie is allemaal leuk en aardig, maar sommige van die fouten van donderdag hoefden niet te gebeuren. Reid probeerde bijvoorbeeld een aanvallende rebound te maken, verloor van Isaiah Jackson en maakte vervolgens onmiddellijk een fout op hem.

Hoewel Embiid in de eerste helft 19 punten scoorde, had hij niet alles naar zijn zin tegen Turner en de Pacers. Turner concurreerde hard op sprongen, vermeed fouten en voldeed aan enkele harde schoten die typerend zijn voor een zevenvoudig All-Star.

READ  Michael Jordan-memorabilia, waaronder de laatste door het spel gedragen trui, kunnen op een veiling meer dan $ 1 miljoen opleveren

Embiid raakte zijn rechterknie in het tweede kwart nadat hij een lay-up had gemist en daarna onhandig landde. Hij bleef in de wedstrijd na de time-out van de Sixers, wat erg belangrijk is in het grote geheel.

Maar zelfs donderdagavond hadden de Sixers, geïsoleerd, niet veel om zich goed over te voelen.

Aan afvaltijd geen gebrek

De Sixers stonden bij rust slechts 10 punten achter, maar Indiana opende het derde kwart met een 10-0 serie. Siakam's slam dunk verhoogde de voorsprong van de Pacers naar 25.

Tijdens het derde kwartaal hadden de Sixers slechts drie doelpuntenmakers: Maxey, Batum en Embiid, die hun streak van 30 punten uitbreidden naar 22 wedstrijden. Indiana had zeven spelers met minimaal 11 punten op weg naar de vierde periode.

De verpleegster verwijderde alle starters van de Sixers om het vierde kwartaal te beginnen en zette tweemansspelers Terquavion Smith en Ricky Council IV in. Embiid speelde uiteindelijk 31 minuten teamhoog.

De Sixers verminderden het voordeel van de Pacers op de vierde plaats. Council sloeg zijn enige driepuntspoging neer en scoorde 11 punten, waaronder twee vrije worpen die de achterstand van de Sixers met nog minder dan vijf minuten te gaan terugbrachten naar 120-107.

Zaterdagavond in Denver verwachten de Sixers niet dat hun rookie guards het hele vierde kwart zullen spelen.