Hoe een Bengaalse man de Amerikaanse moeder hielp borgtocht te krijgen bij de Amerikaanse rechter Caprio

How a Bengalurean helped american mother get bail in US Judge Caprio

YouTube

Een anonieme Bengaals is een bron van ‘Namma Bengaluru’-trots geworden toen het nieuws naar buiten kwam dat hij een donatie deed aan een Amerikaanse rechtbank in South Carolina, die Frank Caprio in een oude video onthulde.

De donatie van de Bengalurean trok sinds gisteravond de aandacht van het internet, aangezien de video van rechter Caprio die de borgtocht aankondigde van een onschuldige moeder in Rhode Island op sociale media werd verspreid.

De donatie van Bengalurean helpt de gerechtigheid

Het werk van rechter Frank Caprio wordt sinds 2017 geprezen toen zijn vriendelijkheid viraal ging. Bekend als rechter met een hart, dient hij als rechter in een rechtbank op Rhode Island in South Carolina, VS. Onlangs, in 2020, bracht rechter Caprio echter een incident aan het licht.

In een video van Caught in Providence, een show waar rechter Caprio een groot publiek mee bereikte, verscheen een vrouw voor de rechtbank die werd beschuldigd van niet-zorgvuldigheid door een automobilist. De verdachte was betrokken bij een ongeval met een voetganger. Hoewel ze na de zaak niet voor de rechtbank verscheen en zei dat ze het ticket online had betaald.

Het systeem toonde echter aan dat haar transactie niet was uitgevoerd, maar het bedrag werd van haar creditcard afgeschreven zonder terugbetaling of terugboeking van de transactie. Rekening houdend met het feit dat de vrouw een baby had, besloot de rechtbank haar rijbewijs op te schorten omdat ze geen kennisgeving had ontvangen en de rechter zei dat hij wist dat ze naar de creditcardmaatschappij moest gaan om de zaak recht te zetten en vervolgens terug te komen naar de rechtbank en de rechtbank te betalen bijdragen om het proces voor haar slopend te maken.

Gevangen in de voorzienigheid

Gevangen in Providence, YouTube

In plaats daarvan zei rechter Caprio: ‘Ik heb een erg aardig persoon uit Bangalore, India en deze persoon stuurde me honderd dollar in contanten en vroeg me mijn discretie te gebruiken om iemand te helpen die het verdient. Je verdient het zeker. Dus, ik ga u hiervoor honderd dollar in rekening brengen. Ik ga deze honderd dollar gebruiken om de boete te betalen. Dus de boete wordt betaald. Nu wordt uw licentie opgeschort. Ik ga onze griffier opdracht geven de griffie te bellen en te herstellen u, op basis van het feit dat dit is gedaan zodat u niet naar de kassa hoeft te gaan en daar de hele dag hoeft te wachten om het op te lossen, oké? ‘

READ  Een lokale overlevende van kanker krijgt grote eer in Game 4 van de Wereldkampioenschappen tussen Phillies en Astros in Philadelphia

Hij vroeg haar ook om met haar creditcardmaatschappij samen te werken om het geld dat ze had betaald terug te krijgen en het te houden. Hij rekende toen een boete van 86 dollar en gaf haar de veertien, omdat hij wist dat ze er niet veel aan kon doen. Maar de jonge moeder zei: ‘Het geeft niet, het koopt de melk toch?’

De video van deze rechtszitting trok een paar dagen geleden de aandacht van Bengalureërs die het hebben gedeeld en de persoon achter de donatie toejuichten als bewijs van het grote hart van een Bengaals.

Ik heb enorm veel respect voor rechter Caprio … hij toont zoveel medeleven met degenen die komen luisteren … maar vandaag ben ik echt trots op mijn mede-indiaan … je hebt ons zo trots gemaakt meneer … door compassie tonen met een groot hart … blijf gezegend … blijf veilig “- Rukmini Som, Twitter

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *