Hoe een Discord-profielfoto te downloaden

Zie je iemand coole kunst of een grappige meme gebruiken als zijn Discord-profielfoto? Hoewel er geen officiële manier is om iemands profielfoto naar je apparaat te downloaden, zijn er wel oplossingen. We laten u zien wat die oplossingen zijn.

Let op: Discord maakt het downloaden van profielfoto’s moeilijk vanwege het risico op misbruik, dus gebruik de onderstaande methoden verstandig. Als u zich bijvoorbeeld voordoet als een andere gebruiker, kan dit schade veroorzaken en ertoe leiden dat u van de server wordt verbannen.

Verwant: Hoe u uw profielfoto op onenigheid kunt wijzigen

Manieren om een ​​Discord-profielfoto op te slaan

Op het bureaublad kunt u iemands profielfoto downloaden door naar hun profielpagina in een van uw webbrowsers te gaan, Open de broncode van de pagina, zoek en gebruik de directe profielfotolink. Dit geeft je een hoge resolutie versie van de profielfoto van de gebruiker.

Als u een mobiele telefoon gebruikt, kunt u een screenshot maken van de profielfoto van de gebruiker en de foto opslaan in de galerij van uw telefoon. Dit geeft u geen hoogwaardige versie van de afbeelding, maar het is de enige methode die beschikbaar is op uw telefoon.

Sla iemands Discord-profielfoto op je bureaublad op

Om het downloadproces van de profielfoto te starten, start u Google Chrome op uw computer en opent u het Discord voor het web. U kunt elke andere webbrowser gebruiken, zoals Firefox, maar we gebruiken Chrome voor deze handleiding.

Log in op uw Discord-account op de site en krijg toegang tot de gebruiker wiens foto u wilt downloaden.

Klik met de rechtermuisknop op de gebruiker en selecteer “Profiel”. Hierdoor wordt hun profielpagina geopend.

Kiezen "Persoonlijk profiel" van de lijst.

Wanneer u het profiel ziet, drukt u op Ctrl + Shift + C op uw toetsenbord. Hiermee wordt de tool Inspect Elements van Chrome geopend, waarmee u de downloadlink voor de profielfoto van de gebruiker kunt vinden.

Zodra u de codeviewer aan de onderkant of rechterkant van uw browser ziet, klikt u op de gebruikersprofielfoto op uw scherm.

Selecteer de profielfoto.

Klik in het gebied Code Viewer, naast de volgende tags, op het pictogram met de pijl naar rechts. Hierdoor worden deze tags uitgevouwen totdat u de downloadlink voor afbeeldingen kunt vinden.
<div
<svg
<foreignObject
<div

Na het uitbreiden van het verleden <div markeer, u ziet een bestand <img logo kaart. Beweeg de cursor in deze tag over de hyperlink.

Plaats de muisaanwijzer op de afbeeldingslink.

Klik in het kleine afbeeldingsvoorbeeldvenster dat wordt geopend, naast ‘Huidige bron’, op de link.

Ga naar de afbeeldingslink.

Chrome opent een nieuw tabblad met de profielfoto van de geselecteerde gebruiker. Dit standaardvoorbeeld bevat de versie met een lagere resolutie van de afbeelding. Als u een versie met hoge resolutie wilt downloaden, wijzigt u de link in de Chrome-adresbalk 240 naar mij 2048 of 1024 .

Verander de beeldresolutie.

U ziet een hoogwaardige versie van de profielfoto. Om dit op uw computer op te slaan, klikt u met de rechtermuisknop op de afbeelding en kiest u “Afbeelding opslaan als”.

Kiezen "sla afbeelding op als" van de lijst.

Chrome downloadt het afbeeldingsbestand en slaat het op uw computer op.

Dit is een WEBP-bestand dat in de meeste afbeeldingsviewers niet wordt geopend. Raadpleeg onze handleiding over het converteren van WEBP-afbeeldingen naar andere indelingen om het naar een algemeen bestandsformaat, zoals JPG, te converteren.

Zo maak je iemands profielfoto en gebruik je deze lokaal op je computer.

Verwant: Google WEBP-afbeeldingen opslaan als JPEG of PNG

Iemands Discord-profielfoto op mobiel krijgen

Maak op je mobiel een screenshot van iemands profielfoto om de foto op te slaan in je galerij.

Om dat te doen, start u eerst de Discord-app op uw telefoon. Zoek en klik vervolgens op de gebruiker wiens foto je wilt downloaden. U bevindt zich nu op de gebruikersprofielpagina.

Discord mobiele gebruikersprofielpagina.

Nu je de profielfoto van de gebruiker hebt gezien, maak je een screenshot van een profiel Android of iPhone.

Op de meeste Android-telefoons kun je een screenshot maken door op Volume omlaag + Power te drukken. Gebruik op een moderne iPhone de toetsen Side + Volume Up om een ​​screenshot te maken.

Zodra u dat doet, vindt u uw screenshot in de Android Gallery-app en de Foto’s-app op de iPhone. Je screenshot bevat andere ongewenste delen van het scherm, maar je kunt het op je iPhone of Android-telefoon bijsnijden zodat het alleen het profielfotogebied bevat.

En dat is alles in het gebruik van de oplossingen om een ​​Discord-gebruikersprofielfoto te downloaden. Genieten van!

Verwant: Foto’s bewerken en bijsnijden op Android

READ  De nominaties voor de Game Awards 2020 zijn binnen, met Genshin Impact en Among Us voor de beste mobiele game | Lidwoord
Written By
More from Eda Greene
Hoe de WatchOS 9 ontwikkelaarsbèta nu te downloaden
Apple heeft WatchOS 9 officieel aangekondigd, de volgende grote update van het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *