Box Art Brawl: Special Edition – Street Fighter II

Foto: Nintendo Live

Hey jongens, en welkom bij een heel speciale editie van box art vechtpartij!

Laten we de resultaten van vorige week eens bekijken voordat we in de laatste vechtpartij duiken. We hebben zojuist de geweldige GameCube-inzending bekeken in Mario Kart Franchise: Mario Kart: dubbele streepjes!!. We zouden graag willen zeggen dat het een close call was, maar dat was het niet… de VS/EU-versie van het spel kreeg een vrij hoge 66% van de stemmen en versloeg daarmee de meer beperkte Japanse versie. We moeten het eerlijk gezegd eens zijn met dit resultaat; De Amerikaanse versie van de game toont het aantrekkelijkere ontwerp met een ruime marge, hoewel we waarderen wat Nintendo probeerde te bereiken met de Japanse versie.

Deze week doen we iets anders. Zoals velen van jullie ongetwijfeld weten, is het 30 jaar geleden Street Fighter II: Global Warrior Het werd uitgebracht op SNES en markeerde een prachtig gedenkteken voor het kernvechtspel. Om dat te vieren, gaan we kijken naar de boxart-ontwerpen voor Street Fighter II; Niet alleen The World Warrior, maar vele variaties van het spel die we kunnen opbrengen.

Voor alle duidelijkheid: we zetten deze week geen gebieden tegen elkaar op, maar gewoon vierkante kunst voor elke variant van het spel. Er zijn er nogal wat, maar we realiseren ons ook dat we er misschien een of twee hebben gemist, dus houd daar rekening mee voordat je in de reacties springt om naar ons te schreeuwen!

Toegegeven, genoeg roddels – met de show!

READ  Sega onthult nooit eerder vertoonde concept art voor de Sonic Adventure Games en Sonic Heroes

Breng zeker je stem uit in de onderstaande poll; Maar laten we eerst eens kijken naar de artistieke doosontwerpen zelf.

Bedankt voor het stemmen! We zien je de volgende keer voor een nieuwe ronde Box Art Brawl.

More from Madison Garrett
Mediatonic heeft morgen een “grote aankondiging” voor Fall Guys
Fall Guys werd uitgebracht in augustus 2020 en was meteen een hit....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *