Ryan Yarbro gooit zijn eerste volledige carrièrematch

Ryan YarbroZijn ongeslagen streak eindigde als een eerstejaars. De korte flirt van de Rays eindigde al na twee dagen met een losing streak. Oh, en Tampa Bay’s vijfjarige streak en 731 games zonder een complete game? Het was ook gedaan.

Tijdens zijn hele carrière vragen we ons af of hij na de openingswedstrijd beter gediend zou zijn als collegiale redder, antwoordde Yarbrough luid en duidelijk tijdens de Rise’s 9-2 overwinning op de Yankees op donderdagmiddag in het Yankee Stadium. Zijn eerste Karami-overwinning maakte zijn debuut in bijna 22 maanden door af te maken wat hij was begonnen, en leverde zijn eerste volwaardige Tampa Bay-game af sinds Matt Andres op 14 mei 2016 bij Tropicana Field binnenkwam.

“Ik weet dat we veel over Yarbs hebben gepraat en welke rol hij speelt en wint – overwinningen winnen en geen overwinningen krijgen”, zei manager Kevin Cash, “maar hij is een goede schutter.”

Voor het eerst sinds de Yarbrough 8 2/3-inning-edelsteen in Seattle op 11 augustus 2019 stond hij in het “W”-scoreboek naast zijn naam. Het is passend dat de recente overwinning van de linkshandige als rookie de enige keer was dat een Rys-speler een knock-out in de negende inning scoorde tussen Andréssi’s volledige wedstrijd in 2016 en Yarbro’s run op donderdag.

Na die wedstrijd in Seattle zei Yarbrough dat hij met Cash had gesproken en de manager had gevraagd hem de wedstrijd te laten afmaken als hij zich weer in die situatie zou bevinden.

Yarbrough had alles van die overwinning, met een Yankees-opstelling die woensdagavond de lange knuppels overspoelde voor slechts twee hits op zes terwijl hij er zes sloeg. Hij was effectief en maakte gebruik van zijn brede aanvalsgebied en gooide 113 schoten, en een paar solo-huishindernissen van Brett Gardner en Miguel Andujar waren buitengewoon moeilijk te counteren. De gemiddelde uitgangssnelheid van de Yankees tegen hem was slechts 87,8 mph.

Yarbro viel de slagmensen met zijn hele arsenaal aan, maar vertrouwde vooral op schakelen en hakken om New York in evenwicht te houden. Op voorsprong in de vierde helft na Austin Meadows Yarbro kwam voor de vijfde keer terug in zijn laatste zeven wedstrijden en was snel in en uit de jam die het spel had kunnen beïnvloeden.

Met Aaron Judge op het derde honk, Gio Orcella als tweede en niemand uit, ging Yarbrough met een ondiepe volley naar het rechterveld, greep Clint Frazier die toekeek en raakte Andegar om ongedeerd te ontsnappen. Ondanks alle focus op District Negen – de afgelopen vijf jaar onbekend voor starters in Tampa Bay – zei Yarbrough dat ronde 4 zijn belangrijkste run was.

“Dat was het spel,” zei Cash. “Dat was een soort keerpunt voor ons. Wat een enorme stimulans om te komen nadat ze niet hebben laten profiteren van eventuele runs. “

En de Rays hadden veel te vieren op hun vlucht van New York naar Arlington.

Het was weer een belangrijke dag voor Meadows, die zijn 14e doelpunt en dubbele ontruiming van de honken maakte als onderdeel van een vijfdaagse RBI-dag die zijn seizoenstotaal op 44 bracht. Het was een productieve wedstrijd voor de Tampa Bay-ploeg in het algemeen, met Brandon LoweEn de Yandy Diaz En de Joy Wendell Ook draagt ​​het bij aan het behalen van het hardloopresultaat. Maar bovenal was het een speciale dag voor Yarbro.

“Hij was de hele wedstrijd uitstekend. Het was echt leuk om naar te kijken. Het was geweldig om te zien dat hij de hele wedstrijd kon spelen en echt effectief was.”

Yarbrough zei dat het idee om een ​​hele wedstrijd te laten zien bij hem opkwam in de zesde of zevende game. Cash zei dat hij en pitchingcoach Kyle Snyder zich comfortabel voelden om Yarbrough de afstand te laten overbruggen op basis van het aantal pitches, dat na zeven ronden 91 was.

“Je komt op dit punt, je wilt het gewoon afmaken,” zei Yarbrough.

Hij zorgde voor de rest, keek naar beneden en pompte zachtjes met zijn linkervuist terwijl hij in de achtste inning de heuvel afliep met 103 worpen onder zijn riem. X-ray pijnstillers Andrew Kitridge En de Diego Castillo Ze verbeterde tijdens het gevecht, maar Yarbro keerde om negen uur terug naar de stapel, vastbesloten om de deur van de boerderij gesloten te houden.

“Ik denk dat dit het beste deel van ons team is [is] Waar iedereen voor je trekt en heel enthousiast wordt als ze zien dat je het goed doet,” zei Yarbro. “Dus het is heel leuk om te zien dat iedereen me feliciteert en me daarna een dikke knuffel geeft. Een heel mooi moment. “

More from Madison Garrett

Advies Raad van Bestuur: Dutch Filmworks ontvangt geen persoonsgegevens die in strijd zijn met de downloadsoftware

Nieuws ​ 26 februari 2021 – 06.00 uur Filmdistributeur Dutch Filmworks heeft...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *