Hoe FAUG-spel, releasedatum, downloadlink, releasedatum onder andere te downloaden; Alles wat u moet weten

FAUG Mobile Launch: Hoe FAUG Game te downloaden, releasedatum, downloadlink, pre-registratie, releasedatum onder andere; Alles wat u moet weten – FAUG (Fearless and United Guards), dat wordt aangeprezen als de rivaal van PUBG, is nog niet eens uitgebracht en breekt al records. Pre-registratie voor de FAUG begon eindelijk op dinsdag, een maand nadat de officiële teaser van de game op Twitter en de Battle Royale-game was gedropt was getuige van een recordaantal van 1,06 miljoen pre-registraties in minder dan 24 uur, hoewel er geen officieel nieuws is over de releasedatum.

Pas op voor PUBG-spelers, je kunt gebanned worden als je deze 3 dingen in het spel gebruikt

MOET LEZEN: FAUG Lanceringsdatum: FAUG helemaal klaar voor release in december

Volgens de ontwikkelaars is dit het hoogste aantal pre-registraties per dag.

Hoe FAUG Game downloaden?

Na de lancering van de game kan deze worden gedownload via de APP-winkels of kunnen gamers het APK-bestand rechtstreeks downloaden via de officiële website. De game moet zijn officiële website nog lanceren. En momenteel alle informatieroutes via nCore-games van gamepromotoren – www.ncoregames.com

Hoe pre-registratie voor FAUG of hoe pre-registratie LINK van het spel te krijgen?

Wat is de releasedatum van FAUG?

Hoewel de promotors van FAUG de releasedatum voor de game in India nog niet officieel bekendmaken, wordt er alom gespeculeerd dat de game officieel voor het einde van dit jaar zal worden uitgebracht.

Hoe FAUG verschilt van PUBG?

FAU-G the Made in India Game is klaar om gelanceerd te worden. Terwijl PUBG nog steeds op zoek is naar manieren om terug te keren naar het Indiase ecosysteem, staat de game klaar om te worden gelanceerd met de registraties die al zijn gestart voor de nieuwkomer.

De huidige link van Google Play is alleen bedoeld voor pre-registratie. Nadat u zich heeft geregistreerd, laat Google Play de gebruiker weten wanneer de game beschikbaar is. Terwijl iedereen FAU-G vergelijkt met PUBG Mobile India, zullen de twee games erg van elkaar verschillen.

Wat is FAUG Game Download APK?

READ  Pitt herenbasketbal kondigt drie niet-conferentie thuiswedstrijden aan

5 dingen die fans moeten onthouden over hoe FAUG anders zal zijn dan PUBG

1) FAUG is een actiespel, PUBG Battle Royale: FAUG is geen battle royale-game. Het is een actiespel, terwijl PUBG Mobile India een royale strijdgame wordt, net als de wereldwijde versie. Hoewel het bedrijf bij verschillende gelegenheden heeft gezegd dat FAUG geen concurrent is van PUBG Mobile.

2) Zal de eerste aflevering gebaseerd zijn op Galwan Valley: Hoewel het promotorbedrijf niets officieel heeft gemaakt, wordt er gespeculeerd dat de eerste aflevering van FAUG gebaseerd zal zijn op de aflevering in Galwan Valley. Dit betekent dat, in tegenstelling tot PUBG Mobile, deze gebaseerd zal zijn op echte incidenten. Het bedrijf onthulde eerder een glimp van de eerste aflevering waarin het Indiase leger aan de grens met Galwan Valley te zien was. Er zijn geen details onthuld over de wapens die in de game worden gebruikt.

In de beschrijving in de Play Store-vermelding van de game staat: “Hoog op de toppen aan de noordgrens van India projecteert een elitegroep de trots en soevereiniteit van de natie. Het is een ontmoedigende taak, voor de meest moedige. De onverschrokken en United Guards. Sluit je aan bij een speciale eenheid van FAUG-commando’s op patrouille in gevaarlijk grensgebied. Kom oog in oog te staan ​​met de Indiase vijanden terwijl je het opneemt tegen vijandige indringers op Indiase bodem ”.

3) Gemaakt in India: Ondanks dat de naam is veranderd in PUBG Mobile India, wordt de game niet bepaald in India gemaakt. Dit is een aangepaste versie van het originele spel, ontwikkeld door de in Zuid-Korea gevestigde PUBG Corporation. In het geval van FAU-G is dit een spel gemaakt in India, voor India en ontwikkeld door nCore Games uit Bengaluru.

4) FAUG om ervoor te zorgen De gegevens van spelers blijven veilig: In het geval van FAUG zal de privacy van de informatie van spelers nooit een probleem zijn, aangezien deze in het land worden opgeslagen. In tegenstelling tot PUBG, dat is verboden vanwege gegevensbeveiligingsproblemen, wordt FAUG volledig gehost in India op de Indiase dataservers en worden alle gebruikersgegevens volledig beveiligd.

5) Dit is een nieuw spel: FAUG is een nieuw spel met een frisse kijk. De PUBG Mobile India is een op maat gemaakte versie van de originele PUBG Mobile-game. De nieuwe Indiase versie van het spel wordt geleverd met functies die het meest geschikt zijn voor Indiase spelers.

Written By
More from Eda Greene

TISSNET 2021 Hall Ticket uitgegeven op Tiss.edu; Directe link om vanaf hier te downloaden

Het Tata Institute of Social Sciences (TISS) heeft de toelatingskaart voor de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *