Score Georgia vs. Tennessee, afhaalrestaurants: nr. 3 Dawgs blijven geduldig, sluiten Vols uit in de tweede helft voor grote overwinning

Nr. 3 Georgia versloeg nummer 14 Tennessee met 44-21 op zaterdag in een wedstrijd die vaak voelde alsof Georgië de grootste tegenstander was. Dat is de beste manier om een ​​wedstrijd uit te leggen waarin de Bulldogs tijdens de rust met 21-17 achter stonden, maar alle noodzakelijke aanpassingen in de tweede helft maakten en de Vrijwilligers in de laatste 30 minuten met 27-0 overtroffen om de overwinning te claimen.

Het begon slecht voor de Bulldogs toen een slechte greep op het openingsbezit van de wedstrijd over het hoofd van quarterback Stetson Bennett zeilde en niet stopte met rollen totdat het 25 meter naar de doellijn was afgelegd. Daar aangekomen probeerde Bennett het weg te meppen van de verdedigers van Tennessee, maar zijn pogingen waren zinloos toen Kivon Bennett op de bal viel voor een touchdown en een vroege 7-0 voorsprong in Tennessee.

Het was precies het soort pauze dat Tennessee nodig zou hebben om van streek te raken, en het was niet de laatste pauze die Tennessee zou krijgen. Tweemaal werden de Bulldogs op een vierde-en-1 gepropt, inclusief één keer op de doellijn vlak voor rust. Eén leidde tot een onmiddellijke touchdown en de Vols leidden de wedstrijd tijdens de rust zelfs met 21-17.

Maar toen begon de tweede helft en was het geluk van Tennessee op.

Georgia had Tennessee in de eerste helft op 143 meter van de aanval gehouden, en ware het niet vanwege de slechte val en de verdediging van Tennessee die grote stops had gemaakt, zouden de Vols waarschijnlijk vroeg uit het spel zijn geweest. Helaas voor Tennessee haalde de realiteit snel in het derde kwartaal toen Jarrett Guarantano de bal omdraaide op elk van de eerste twee bezittingen van het team in de tweede helft. Opnieuw kwam de verdediging van Tennessee door en hield Georgia op een paar velddoelpunten, maar Tennessee scoorde nooit meer een punt.

In plaats daarvan won Georgië comfortabel, ook al voelde de wedstrijd nooit als de klap die de score weerspiegelt. Dit zijn mijn vier grootste afhaalrestaurants nadat de Bulldogs de eerste plaats in de SEC East hadden overgenomen.

READ  Nieuwste versie APK-downloadlink voor Android-apparaten Bestandsgrootte

1. De verdediging van Georgië is misschien wel de beste in het land

Ik weet dat we in een tijd leven waarin belediging de sport domineert. Maar stel dat je het wilt bekijken vanuit een situatie van waarde-over-vervanging-niveau die we in honkbal zien. In dat geval is de kloof tussen de verdediging van Georgië en de gemiddelde verdediging kilometers groter dan die tussen de beste aanval en een gemiddelde aanval. Het is een beest, duidelijk en eenvoudig. De Dawgs-verdediging hield Tennessee op 214 yards op de dag en 3,4 yards per spel. Wat nog indrukwekkender was, was dat Tennessee de dag afsloot met -1 yard haasten. Zeker, veel daarvan was te wijten aan vijf zakken, maar zelfs als we de zak zouden verwijderen, slaagden de Vols er nog steeds in slechts 45 meeslepende werven op 22 dragers.

Wat misschien wel het meest indrukwekkend was, was de manier waarop de eenheid de tweede helft overnam. De Georgische verdediging hield Tennessee op 71 yards in de tweede helft met 39 plays en dwong vijf omzetten af. Het leverde ook geweldig werk van het veld af, aangezien de Vols slechts drie van hun 13 derde en vierde down-pogingen konden omzetten.

Week in week uit houdt deze verdediging Georgië in elk spel dat het speelt. Als de Bulldogs de SEC winnen en naar de playoff gaan, komt dat omdat deze verdediging hen daarheen heeft geleid.

2. Het misdrijf in Georgië heeft werk nodig

Het verbetert, maar het is geen afgewerkt product. Stetson Bennett is niet de verschilmaker die JT Daniels volgens mij kan zijn als hij een kans krijgt, maar hij is zeer effectief geweest in dezelfde soort rol die Jake Fromm vervulde. Bennett eindigde de wedstrijd met een pass van 238 meter, hij voltooide 16 van zijn 27 pogingen en, belangrijker nog, hij draaide de bal niet om. Hoewel er een paar keer dichtbij waren! Toch lijkt Bennett de gave te hebben om een ​​spel te maken wanneer zijn aanval hem nodig heeft en kan hij de drives verlengen.

READ  Directe downloadlink voor het resultaat van het eerste jaar op jnvuiums.in

Hij kreeg vandaag ook niet veel hulp van het run-spel. Georgia haastte zich naar 193 meter, maar had 50 draagarmen nodig om daar te komen. Zamir White werd gehouden tot 50 meter op 22 dragers na een breakout-optreden tegen Auburn vorige week. Het was Kendall Milton die Georgië aanvoerde met een snelheid van 56 meter op acht draagarmen. De verdediging van Tennessee verdient veel lof voor het wegnemen ervan.

Wat betreft de ontvangers, terwijl George Pickens de headliner-status krijgt, wordt Kearis Jackson Bennett’s go-to. Hij sloot de dag af met 91 yards op vier recepties en leidde het team met zeven doelen.

3. Tennessee zal niet stijgen totdat QB verbetert

Deze Vols verbeteren, en als je een Tennessee-fan bent, heb je reden tot optimisme gezien in de toekomst. Zelfs als het idee dat het team klaar was om te concurreren met de elite van de SEC, in Athene werd neergelegd, lijkt deze verdediging legitiem.

De overtreding kan wat werk gebruiken. Naar mijn mening bevindt Tennessee zich in een vergelijkbare positie als Texas A&M in SEC West. De selectie is meer getalenteerd en de zaken gaan in de goede richting, maar de Vols hebben een verschilmaker nodig op de QB-positie voordat ze die laatste stap zetten. Jarrett Guarantano zag eruit alsof hij die kerel in de eerste helft zou kunnen zijn, hij voltooide 11 van zijn 13 passes voor twee touchdowns. Maar hij was gruwelijk in de tweede helft als omzetmachine. Hij friemelde drie keer en gooide een houweel, en het maakte elke kans die Tennessee had om deze streek van streek te maken, om zeep.

READ  Download uw voorbereidingsformulier - The Irish Times

De kans om het voor elkaar te krijgen was er. Het feit dat ze tijdens de rust de leiding hadden ondanks dat ze niet bijzonder goed speelden, was iets waar ze geen gebruik van konden maken, aangezien Guarantano het spel letterlijk weggaf.

4. Kirby’s vierde-down-beslissingen waren correct

Kirby Smart is tijdens zijn tijd bij Georgia ondervraagd vanwege veel van zijn beslissingen over de vierde plaats, maar zelfs als zijn twee grote beslissingen op zaterdag niet werkten, waren ze de juiste beslissing. De beslissing om ervoor te gaan op de vierde en de eerste plaats in zijn eigen territorium tijdens het tweede kwartaal werkte niet, want Stetson Bennett werd te kort gestopt na een QB-sneak. Tennessee scoorde later een actie om de leiding te nemen. Het was een riskante beslissing, maar ik vind het niet erg als ik de verdediging van Georgië heb. Tennessee heeft net twee keer gespeeld, en jij geeft je pet een fooi.

Toen was er de beslissing om er vlak voor rust voor te gaan op de vierde-en-goal van de 1-yardlijn. Zamir White werd kort gestopt, maar nogmaals, het was de juiste call. Een touchdown geeft je de leiding tijdens de rust en verplettert het vertrouwen van Tennessee. Je loopt nog steeds achter als je een velddoelpunt trapt.

De enige keer dat een team een ​​velddoelpunt vanaf de 1-yardlijn mag trappen, is wanneer het de laatste wedstrijd van de wedstrijd is, en het geeft je de leiding of een gelijkspel.