Hoe Fortnite Crew op pc, PS5, PS4, Xbox, Switch, Android te annuleren

Onlangs bieden sommige games abonnementen aan voor extra functies, zoals in-game valuta en speciale kaarten. Fortnite is zo’n spel met Fortnite-bemanning Abonnementsservice, die spelers elke maand V-Bucks, Battle Passes, exclusieve skins en meer geeft voor een periode van £ 9,99 / $ 11,99.

Als je niet meer voor de Fortnite Crew wilt betalen (en het afmaken van een paar handige combo’s), is het belangrijk om te weten hoe je ze kunt annuleren – vooral omdat abonnementen automatisch kunnen worden verlengd.

Houd er rekening mee dat alles wat je ontgrendelt terwijl je je aanmeldt voor Fortnite Crew bij je blijft nadat je de service hebt opgezegd, dus maak je geen zorgen dat je al je cosmetica kwijtraakt.

Hier leest u hoe u Fortnite Crew op elk platform kunt annuleren.

Fortnite Crew voor PS4 en PS5 verwijderen

PlayStation-spelers genieten van een eenvoudig stapsgewijs proces om hun abonnement op PS4 en PS5 op te zeggen.

Ga eerst naar playstation-site Log rechtsboven in op je account. Kiezen Abonnementsbeheer En Automatische verlenging uitschakelen Voor de Fortnite-crew. erg makkelijk.

Ontgrendel Fortnite Crew op Xbox One, Xbox Series X en S.

Xbox-spelers op Xbox One en Xbox Series X | S kan stoppen met betalen voor de Fortnite Crew door eerst naar Microsoft-accountpagina En Inloggen. selecteer dan Diensten en abonnementen kies dan Beheert Abonnement. momenteel, Terugkerende facturering uitschakelen En volg de instructies.

Maar er is een twist: Xbox-spelers hebben de mogelijkheid om een ​​terugbetaling te krijgen. Als het geld wordt terugbetaald, verliest de speler 1.000 V-Bucks (of wat er ook mee is gekocht), hun maandelijkse crewpacks, en in ruil voor een korting van 950 V-Bucks behouden ze de Battle Pass. Als ze geen 950 V-Bucks hebben, heeft hun portemonnee een negatief saldo.

om een ​​restitutieverzoek in te dienen, Neem contact op met Microsoft-ondersteuning Zeg het abonnement direct op en krijg je geld terug.

Annuleer Fortnite Crew op Nintendo Switch

Voor Switch-bezitters kan het annuleringsproces van Fortnite Crew eenvoudig op de Switch zelf worden gedaan.

druk op toetsen Startpagina knop en Open de online winkel. Klik op je Accountcode in de rechterbovenhoek. Kiezen Abonnementen. Nadat je de Fortnite Crew hebt gevonden, kies je Automatische verlenging uitschakelen. Volg nu de instructies en de Fortnite Crew op je Switch wordt verwijderd.

Ontgrendel Fortnite Crew op pc en Android

Epic Games-spelers op pc of Android kunnen hun abonnement opzeggen door in te loggen Epic Games-accountpagina En de keuze Abonnementen. Dan klikken versnelling naast het Fortnite-abonnement en selecteer Afmelden. Daarna draait het allemaal om het volgen van de aanwijzingen en wordt Fortnite Crew geannuleerd.

Fortnite Crew voor Samsung annuleren

Het is ook mogelijk om je Fortnite Crew abonnement op te zeggen met je Samsung toestel.

open de Galaxy-winkel, open de menu en kies Abonnementen. Selecteer Fortnite en kies elimineertDaarna wordt je abonnement op Fortnite Crew opgezegd.

Fortnite is een gratis te spelen game op pc via Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox Series X | S, Xbox One, Nintendo Switch en Android.

Meer FORTNITE: 20 beste Fortnite-skins om aan je garderobe toe te voegen

Een deel van de berichtgeving die u op Cultured Vultures vindt, bevat gelieerde links, die ons kleine commissies geven op basis van aankopen die gedaan zijn door onze site te bezoeken. We behandelen gamingnieuws, filmrecensies, worstelen en nog veel meer.

READ  Waar een Gen-console kopen in het VK
Written By
More from Vanessa Hale

Dagelijkse Britse deals: Electric Volt Xbox-controller nu £ 48, Xbox Series S beschikbaar op Amazon

Update: Xbox Series S voor £ 240 is momenteel niet beschikbaar, en...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *