Hoe Fortnite op iPhone en iPad te spelen via Xbox Cloud Gaming

Hoe Fortnite op iPhone en iPad te spelen via Xbox Cloud Gaming

Het is een groot weekend Fortnite. Hoofdstuk 3 eindigt verbazingwekkend (maar een beetje teleurstellend) breuk opgetreden. Hoofdstuk 4 begint ergens op 4 december.

Helaas, Om redenen zal ik hier niet op ingaanJe kunt het spel niet meer spelen via een Fortnite app op iOS. Maar er zijn andere manieren: Xbox Cloud Gaming en GeForce nu Beide zijn ondersteuning Fortnite op iOS.

Als je je afvraagt ​​hoe je moet spelen Fortnite Op iPhone of iPad via Xbox Cloud Gaming, hier is een korte handleiding. Het opzetten duurt niet lang.

Ten eerste heb je geen Xbox Game Pass nodig om te spelen Fortnite Via Xbox Cloud Gaming. Het is helemaal gratis Nou ja, in ieder geval het Battle Royale-aspect waar iedereen om geeft. Je kunt Save The World sowieso niet spelen via Xbox Cloud Gaming op smartphones en tablets.

Je hebt een bestand nodig Microsoft account, een snelle internetverbinding en een iOS- of iPadOS-apparaat, Android-telefoon, -tablet of Windows-computer. We richten ons hier op iPhone en iPad.

Je moet ook in een gebied zijn waar Xbox Cloud Gaming beschikbaar is. Details zijn beschikbaar op de Xbox Support-site.

Als je dat nog niet hebt gedaan, is het een goed idee om een Epic Games-account Je kunt dus je voortgang en cosmetica van en naar andere platforms overzetten. Zodra je je Microsoft- en Epic Games-accounts hebt, ga je naar Communicatie pagina op je Epic Games-account. Selecteer het tabblad Accounts en vervolgens Xbox. Volg de stappen om je Epic Games aan Microsoft-accounts te koppelen.

Open vervolgens Safari op uw iPhone of iPad. ga naar de Xbox.com/spelen En log in met uw Microsoft-account (als u nog niet bent aangemeld). Als je het niet ziet Fortnite Zoek het op het startscherm. Nadat u op de groene knop “Ready to Run” hebt geklikt, ziet u dit pop-upbericht:

Tik op de knop Delen in Safari en selecteer vervolgens Toevoegen aan startscherm. Hierdoor wordt een snelkoppeling naar Xbox Cloud Gaming gemaakt op het startscherm van je iPhone of iPad. Je kunt deze snelkoppeling hernoemen naar wat je maar wilt (ik ging zonder goede reden voor “Ecs Bawkx”).

De volgende stap zou vrij eenvoudig moeten zijn: ga naar je startscherm en tik op de snelkoppeling die je zojuist hebt gemaakt. Hiermee wordt Xbox Cloud Gaming gestart. tik op fortuin, Druk op de afspeelknop en het spel begint.

Je zult kunnen spelen Fortnite Met aanraakbediening. U kunt ook een Xbox-console, PlayStation-controller of andere compatibele controller (Ik ben een grote fan van één ruggengraat om games op de iPhone te spelen).

Dat is alles. Ik hoop dat je veel plezier beleeft aan het spelen van Chapter 4 Fortnite op je iPhone of iPad!

Vergeet niet om uw dataverbruik in de gaten te houden als u geen internet of onbeperkt telefoonabonnement heeft. Je wilt niet voor een nare verrassing komen te staan ​​op je volgende rekening.

Ga voor meer gamingnieuws, analyses en inzichten naar Volg mijn Forbes-blog! Je ontvangt wekelijks een nieuwsbrief met alles wat ik post. Je zou me ook sterk maken – het is een geweldige manier om mij en mijn bedrijf kosteloos te steunen. Volg me op Twitter zoals dat.

READ  Wat we weten over de nieuwste FIFA 22 multiplatform, Xbox en PlayStation

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *