Het laatste Fortnite Chapter 3-evenement wordt afgesloten met een eerste blik op de nieuwe Chapter 4-map en skins

Het laatste Fortnite Chapter 3-evenement wordt afgesloten met een eerste blik op de nieuwe Chapter 4-map en skins

Hoofdstuk 3 van Fortnite is officieel voorbij.

Hoofdstuk 3 begon afgelopen december En nu weten we officieel dat hoofdstuk 4 morgen, 4 december, van start gaat. Net als bij de lancering van het vorige hoofdstuk, brengt hoofdstuk 4 een geheel nieuwe kaart om op te spelen die zal worden gevuld met nieuwe locaties en terugkerende favorieten. Er is een glimp van deze nieuwe kaart aan het einde van de “A New Beginning” Chapter 4-trailer, die je hieronder kunt bekijken:

Hier is nog een blik op de Chapter 4-kaart:

Elders in de trailer kun je een kijkje nemen naar nieuwe skins die waarschijnlijk in de Battle Pass van seizoen 1 zitten, zoals Geralt of Rivia uit de The Witcher-serie, de Incredible Hulk, de Doom Slayer uit Doom en zelfs YouTuber Mr.Beast.

Maar daarvoor kregen spelers de kans om vandaag om 16.00 uur ET het Chapter 3-finale-evenement “The Fracture” mee te maken (als je het hebt gemist, kun je het helaas nog niet verder spelen). Daarin zagen we Battle Island in feite exploderen met stukjes en beetjes verspreid over de sterren.

Spelers hebben de taak om nulpuntfragmenten te verzamelen die verspreid zijn over een klein deel van deze kaart die in de ruimte zweeft. Hoe meer spelers er worden verzameld, hoe meer stukken er worden toegevoegd aan het speelbare gebied. Spelers kunnen missies voltooien, zoals sneeuwballen naar vijanden gooien of spelers als strandballen de ruimte in laten stuiteren. Je kunt ook races voltooien, eilandaccessoires matchen en meer. Alles wat je deed beloont je met een fractie van een punt. Na ongeveer 30 tot 40 minuten begon de trailer van Chapter 4. Daarin zagen we wat leek op de creatie van de Chapter 4-map, waarbij Zero Point stukken ruimte naar binnen sleepte om het te creëren.

READ  De Nintendo Switch 14.1.2-systeemupdate is nu beschikbaar, hier zijn de volledige patch-opmerkingen

Fortnite Chapter 4 begint officieel morgen, 4 december, maar de starttijd is nog niet bekendgemaakt.


Heb je deelgenomen aan de finale van hoofdstuk 3? Wat denk je daarvan? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *