Hoe gaat het ?: Mobile Games Edition

Illustratie bij artikel getiteld Hows It Going ?: Mobile Games Edition

Screenshot: Disney

Ik zie je. Ja jij! Kom binnen. Kom chatten met anderen Kotaku lezers in een van onze andere dagelijkse open discussies.

Ik heb een heleboel consoles en een grote tv waar ze allemaal op aangesloten zijn. Ik heb ook een grote lijst met games die ik wil spelen of opnieuw wil spelen en ik heb een pc die de meeste moderne games op Steam kan spelen. En toch vind ik mezelf aan het eind van vele dagen vaak opgerold op mijn kantoorbank, een mobiel spelletje aan het spelen. Een deel ervan is comfort. Nadat ik de hele dag rechtop heb gezeten en getypt, wil ik soms languit gaan. Ik wil op mijn rug liggen of op mijn zij kruipen en mobiele games maken dit mogelijk. Ik heb geprobeerd de Switch opgekruld te spelen en het werkte gewoon niet voor mij. Bovendien kan ik mijn telefoon met één hand vasthouden en er gemakkelijk veel games op spelen.

Ik voel me een beetje schuldig omdat ik tijd heb besteed aan het spelen van een paar gekke telefoongames in plaats van er weer in te graven Geest van Tsushima of het spelen van een van de honderden coole indiegames die op mijn achterstand zitten. Maar nogmaals, deze mobiele games ontspannen me vaak en helpen me de wereld te verlaten terwijl ik tv of YouTube kijk. Dus als ik me er beter door voel, waarom zou ik dan stoppen? Ik kan altijd spelen Geest van Tsushima morgen.

Uw dagelijkse Simpsons Klem

Hoe gaat het? Heb je de laatste tijd mobiele games gespeeld? Ik heb het gevoel dat wanneer ik gestrest of te moe ben van THE WORLD, ik terugval naar mobiele games. Hoe is je week geweest? Nog goed nieuws om te delen !?

READ  Spotify voegt offline muziekdownloads toe aan Apple Watch, Telecom News en ET Telecom
Written By
More from Vanessa Hale

Hoe PS5- of Xbox Series X / S-gameplay op Twitch te streamen

Sluit je aan bij de profs op Twitch.Een screenshot​ Zenuwtrekking Dus ik...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *