Hoe Grand Theft Auto 5 op Android-apparaten te spelen met Steam Link of Xbox Games Pass

Grand Theft Auto 5 (ook wel GTA V genoemd) werd gelanceerd in 2013 en het is nog steeds een van de meest gespeelde spellen, dankzij de groeiende online modus genaamd GTA Online. En hoewel de game geen mobiele versie heeft, is het eigenlijk mogelijk om op je Android-telefoon te spelen als je dat wilt. De game werd voor het eerst gelanceerd op Xbox 360 en PlayStation 3 en vond vervolgens zijn weg naar de pc. Het werd ook gelanceerd voor Xbox One en PlayStation 4. Nu zal GTA 5 ook zijn weg vinden naar de nieuwste generatie consoles, Xbox Series X / Series S en PlayStation 5. Je kunt GTA 5 op je telefoon spelen door twee verschillende apps te gebruiken.

Je kunt GTA 5 op je Android-apparaat spelen met Steam Link of Xbox Game Pass. Beide worden geleverd met enkele basisvereisten, zoals het hebben van de game op Steam, een desktopcomputer, een betrouwbare internetverbinding en een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement. Met dat in gedachten, hier is hoe je GTA V op je Android-apparaat kunt spelen.

Speel GTA V op Android-apparaten met Steam Link

 1. Download Steam en log in op uw desktopcomputer.

 2. Download de gratis Steam Link-app uit de Google Play Store naar uw Android-apparaat.

 3. Start de app en u wordt begroet met het installatiescherm. tik op Opstarten.

 4. Als je een Steam-controller of een externe controller hebt om met je Android-apparaat te gebruiken, kan deze worden gekoppeld met je telefoon of tablet. Zo niet, dan kun je spelen met aanraakbedieningen. tik op Gebruik aanraakbediening Ga je gang als je geen console hebt gekoppeld.

 5. De app scant naar beschikbare Steam-pc’s en uw computer zou hier moeten verschijnen.

 6. Klik erop en de app toont je een viercijferige pincode die je moet invoeren in de Steam-client op je bureaublad.

 7. Voer de pincode in het pop-upvenster in dat u van de Steam-desktopclient krijgt en druk op Ja.

 8. De Steam Link-app maakt nu verbinding met je desktopclient en voert een netwerktest uit. Als u klaar bent, tikt u op Ja.

 9. Op het volgende scherm ziet u een groen vinkje naast de naam van uw computer en een groen vinkje naast de Touch Controller.

 10. Tik op dit scherm op begin met spelen.

 11. De Steam Link-app geeft je externe toegang tot de Steam-desktopclient met behulp van een D-pad en vier navigatieknoppen. Hier kun je door alle games bladeren die je op Steam hebt. Standaard worden games weergegeven die zijn geoptimaliseerd voor spelen op afstand.

 12. Zoek GTA V en tik op een. Selecteer op het volgende scherm Speel Met behulp van de A-knop.

 13. Je zou nu GTA V op je Android-apparaat moeten kunnen spelen.

Speel GTA V op Android-apparaten met Xbox Game Pass

GTA V keerde vorige maand terug naar Game Pass en kan worden gespeeld op je Android-telefoon of -tablet. Om games te spelen met de Xbox Game Pass heb je alleen een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement en een snelle internetverbinding nodig. Sommige games hebben ook een controller nodig, hoewel andere kunnen worden gespeeld met aanraakbediening.

 1. Download de gratis Xbox Game Pass-app uit de Google Play Store.
 2. U wordt gevraagd om u te registreren of in te loggen op de app. Gebruik dezelfde inloggegevens die u hebt gebruikt voor het Xbox Game Pass-abonnement.
 3. Zorg ervoor dat u zich op het startscherm op het tabblad Cloud bevindt.
 4. Zoek GTA V en tik op Speel.

Mi 11X is de beste telefoon onder Rs. 35.000? We bespraken dit op Orbital, de podcast van Gadgets 360. Later (vanaf 23:50) gaan we naar Marvel’s serie The Falcon and the Winter Soldier. Orbital is beschikbaar in Apple PodcastEn de Google PodcastEn de SpotifyEn de Amazon-muziek En waar u ook naar uw podcast gaat.

Volg Gadgets 360 op voor het laatste nieuws en technische recensies TwitterEn de De sociale netwerksite Facebook, En de Google Nieuws. Abonneer u op onze site voor de nieuwste video’s over tools en technologie Youtube kanaal.

Vineet Washington schrijft over games, smartphones, audio-apparaten en nieuwe technologieën voor Gadgets 360, uit Delhi. Vineet is een Senior Sub Editor voor Gadgets 360 en heeft veel geschreven over gaming op alle platforms en nieuwe ontwikkelingen in de smartphonewereld. In zijn vrije tijd houdt Vineet ervan om videogames te spelen, kleimodellen te maken, gitaar te spelen, strips en tekenfilms te kijken. Vineet is beschikbaar op [email protected], dus stuur ons alstublieft leads en tips. Meer

Samsung Galaxy Tab A7 Lite Go Live-ondersteuningspagina’s; Ontwerp en specificaties zijn gericht

Hier is de nieuwe transparantiefunctie voor het volgen van iOS 14.5-apps waar Facebook niet erg blij mee is

Gerelateerde verhalen

READ  Rising Storm 2: Vietnam en Abzû zijn een week gratis in de Epic Store
Written By
More from Max Mcgee

EC-leden roepen op tot ‘introspectie’ terwijl IOA-leden deelnemen aan een machtsstrijd

Terwijl de machtsstrijd binnen de Indian Olympic Association (IOA) voortduurt, vroeg een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *