Hoe gratis 4K YouTube-video’s te downloaden

We naderen snel het tijdperk van 4K als de dominante resolutie, en er wordt dagelijks nieuw 4K-materiaal aan YouTube toegevoegd. Met je gebruikelijke YouTube-instellingen kun je deze video’s helaas niet offline in volledige resolutie bekijken.

Er zijn veel apps van derden waarmee je volledige YouTube-video’s kunt downloaden in de hoogst beschikbare resolutie, inclusief 4K en 8K. 4K Video Downloader voor Desktop is de meest betrouwbare van deze toepassingen.

Hoewel het downloaden van YouTube-video’s om stiekem te bekijken technisch gezien tegen de regels is, zou het goed moeten zijn zolang je niets opnieuw uploadt of verspreidt zonder toestemming – en je geen premium video’s en muziek maakt.

Hier leest u hoe u YouTube 4K Video Downloader gebruikt. Volg de stappen om uw favoriete video’s te downloaden en op te slaan.

Hoe YouTube-video’s te downloaden met 4K Video Downloader

  • Download eerst 4K Video Downloader naar uw computer en installeer het.
  • Ga in een webbrowser naar YouTube. Zorg ervoor dat je YouTube PWA ook werkt.
  • Zoek de video die u wilt opslaan.
  • Kopieer de videolink van de URL-balk of de videospeler bedient de Share-knop.
  • Klik op “Link plakken” in 4K Video Downloader.
  • De gegevens uit de video worden door de app geanalyseerd. Dit duurt over het algemeen een paar seconden, maar afhankelijk van de grootte van de film kan het iets langer duren.
  • Kies in de eerste vervolgkeuzelijst Video downloaden. U kunt ook “Audio extraheren” kiezen om alleen de audio van de video te downloaden.
  • Kies het gewenste videoformaat en de gewenste kwaliteit (selecties van videokwaliteit zijn beperkt tot de originele videoresolutie).
  • Als u ondertitels wilt, kiest u deze in de vervolgkeuzelijst “Ondertitels downloaden”.
  • U moet op de optie “Downloaden” klikken.
READ  Dit NPM-pakket met miljoenen wekelijkse downloads heeft een fout bij het uitvoeren van externe code verholpen

Laat de download voltooien. De downloadtijd is afhankelijk van de grootte van de film en uw internetsnelheid, net als de gegevensverwerking in stap 6. De downloadtijd voor de meeste 1080p-video’s is meestal een paar minuten (afhankelijk van de lengte), terwijl 4K-bestanden tot 30 minuten.

U kunt de video bekijken nadat deze is gedownload door erop te klikken in de downloadgeschiedenisfeed. De downloadmap van de 4K Video Downloader bevindt zich standaard onder Deze pc > Video’s, waar u het bestand kunt vinden en overbrengen.

Written By
More from Eda Greene

van Among Us tot Genshin Impact

2020 wordt om voor de hand liggende redenen een triest en ingewikkeld...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *