Hoe gratis Netflix-games in India te downloaden en te spelen

Het uiteindelijke doel voor Netflix is ​​om een ​​gamebibliotheek te hebben vergelijkbaar met Xbox Games Pass en PlayStation Plus. Momenteel biedt het alleen no-nonsense games op Google Play en de Apple-app.

New DelhiEn deBijgewerkt: 4 december 2022 om 12:30 uur IST

Door Abhik Sengupta: Netflix staat bekend als de thuisbasis van veel populaire tv-series, zoals Squid Games, Peaky Blinders, Stranger Things en Sacred Games. Het bedrijf breidt echter zijn portfolio uit, en weinigen weten dat Netflix ook richting gaming draait. Hoewel het uiteindelijke doel van het bedrijf is om een ​​gamebibliotheek te hebben die vergelijkbaar is met Xbox Games Pass en PlayStation Plus, biedt het momenteel no-nonsense games en games op Google Play en de Apple App voor respectievelijk Android-smartphones en iPhones.

Als je ook gratis Netflix-games wilt bekijken, moet je het volgende weten.

Netflix-games: hoe te spelen
De volledige bibliotheek is toegankelijk via Google Play en de Apple App Store. Netflix zegt dat zijn games speelbaar zijn op iPhones, tablets, Android-smartphones en -tablets, en zelfs de iPod touch.

De spellen hebben geen advertenties, geen extra kosten en geen in-app aankopen. Deze titels zijn inbegrepen in je Netflix-lidmaatschap, wat betekent dat gebruikers een Netflix-abonnement nodig hebben om deze games te spelen. Op dit moment biedt Netflix bijna 40 titels om te spelen. In de tussentijd kun je deze populaire titels proberen.

Vreemdere dingen: 1984
De game is gebaseerd op de populaire Netflix-serie Stranger Things. De spelbeschrijving luidt: “Ga mee met Hopper en de kinderen voor bloedstollende missies rond Hawkins – en de Upside Down – in dit stijlvolle retro-avontuur boordevol verzamelobjecten.”

READ  Hoe Adobe Premiere Pro te downloaden: Alles wat u moet weten

aandacht! Netflix-versie
Party Game is exclusief beschikbaar voor Netflix-leden. Het is een spelletje schertsvertoningen en één speler houdt het apparaat op zijn voorhoofd zodat de anderen de titel kunnen raden.

In The Dead 2: Ontketend
De mobiele game speelt zich af in een zombie-apocalyps en je bent gewapend met een reeks krachtige wapens om de steeds groter wordende zombiedreiging af te weren. Spelers zullen verliezen als zombies hen bereiken.

In 2016 lanceerde Netflix ook een gebruiksvriendelijke website waar gebruikers hun internetsnelheid kunnen checken.

De website fast.com meet op elk moment de persoonlijke internetverbinding van gebruikers. De Speed ​​Index meet de gemiddelde maandelijkse snelheden van daadwerkelijke Netflix-streams.

Written By
More from Eda Greene
Zo download je zaaltickets en tickets online
Het National Testing Agency (NTA) heeft de National Entrance Test 2021 Eligibility...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *