Hoe het te downloaden van Google Play Store en Apple App Store

Als onderdeel van de Fit India-beweging lanceerde de centrale overheid op zaterdag 29 augustus de mobiele applicatie Fit India. De fitness-app werd gelanceerd op de 2e verjaardag van de Fit India-beweging.

Fit India-app gelanceerd

Minister van Jeugd en Sport, Anurag Thakur, lanceerde zaterdag de Fit India mobiele app in het Major Dian Chand National Stadium in Delhi. De mobiele app is een personal trainer en fitnessgids die tot doel heeft meer bewustzijn te creëren voor fitness, aldus een regeringsverklaring.

De lancering was ter gelegenheid van de Nationale Sportdag, die wordt gevierd ter gelegenheid van de geboorte van de pionierende hockeylegende Dian Chand.

Verschillende hoogwaardigheidsbekleders waren aanwezig, waaronder minister van Sport Nisith Pramanik, minister van Sport Ravi Mittal, directeur-generaal van de Sports Authority of India (SAI) Sandeep Pradhan en nog veel meer. Manpreet Singh, aanvoerder van het Tokyo Olympic Hockey Team, was ook bijna van de partij.

Tijdens deze gelegenheid zei minister van Sport Anurag Thakur: “Via deze app kun je volgen hoeveel stappen je hebt gelopen en hoeveel beweging je hebt gedaan. Je kunt je conditietest in deze app doen en je kunt concurreren met anderen ook.” Hij zei ook dat de app een geweldig eerbetoon is aan pionier Dian Chand, die een inspiratie is geweest voor atleten in het land.

Ga ook naar Twitter en deel de downloadlink voor de app. Zie zijn tweet:

Hoe de Fit India mobiele app downloaden?

De mobiele app Fit India is beschikbaar voor zowel Android- als IOS-platforms en is ontwikkeld om zelfs op standaard smartphones te werken. Vanaf vandaag kan men de app eenvoudig gratis downloaden uit de Google Play Store of Apple App Store.

READ  Robin Lehner start Game 4? Vegas Golden Knights hebben een keuze te maken

Volg de gegeven stappen om de app te downloaden:

  • Ga naar Google Play Store of Apple App Store en zoek naar Fit India-app.
  • Download de app en start je fitnessreis.

Bovendien biedt de app een gemakkelijke manier om een ​​fitnessroutine te onderhouden. Sommige van zijn diensten omvatten het controleren van de scores op het fitnessniveau, het volgen van uw stappen, het volgen van slaap, het bijhouden van calorieën, aangepaste dieetplannen en meer.

(Foto: FitIndia.Gov.In/PTI)

Written By
More from Eda Greene

De fout verhindert dat M1 Macs iOS-apps downloaden

naar mij Ik meer, Verschillende M1 Mac-gebruikers klagen sinds gisteren dat ze...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *