Houd de vaste telefoonkosten zo laag mogelijk.

Tegenwoordig heeft bijna iedereen meerdere abonnementen op internet, tv en telefoon. Volgens het Nibud Abonnementenonderzoek 2021 is het gemiddelde aantal abonnementen per huishouden 14. Deze terugkerende kosten kunnen een groot deel van onze uitgaven per maand uitmaken. Vooral je telefoonkosten kunnen behoorlijk hoog zijn, afhankelijk van het type abonnement dat je krijgt. Daarom is het een goed idee om deze kosten te omzeilen, zodat u niet te veel uitgeeft aan uw maandelijkse uitgaven. In dit artikel geven we verschillende tips om je telefoonkosten zo laag mogelijk te houden.

Kies alleen sim-abonnement

Werkt je telefoon nog prima en wil je besparen op je maandelijkse telefoonkosten, dan kun je het beste kiezen voor een sim only abonnement. Met een sim only abonnement betaal je alleen voor je datapakket. In plaats van ervoor te kiezen om meteen een abonnement te nemen met een nieuw toestel, kun je elke maand een hoop geld besparen door je gewoon te abonneren op een simkaart.

Voor het goedkoopste sim only abonnement koop je beter een domein Alleen sim only bellen Abonnement. Als je altijd wifi gebruikt om te internetten, kun je een sim only abonnement nemen voor slechts € 5,00 per maand.

Ontdek hoeveel data je per maand nodig hebt.

Een groot deel van je maandelijkse telefoonkosten hangt samen met je dataverbruik. Het is dus een goed idee om na te gaan hoeveel data je op dit moment verbruikt en of je kunt overstappen naar een goedkoper datapakket. Heb je nog veel data nodig voor onderweg, maar wil je besparen op je bestaande sim only abonnement? Dan kunnen onderstaande tips je helpen.

READ  De organisatie Montmartre Sellingen komt met een alternatief voor het afgelaste festival: fietspaden en wandelingen langs de kunstwerken en attracties

Er zijn verschillende manieren om het dataverbruik onderweg zo laag mogelijk te houden. Met apps die veel megabytes in beslag nemen, zoals Youtube, Netflix of Spotify, kun je vooraf video’s en muziek downloaden. Hierdoor bespaar je veel dataverbruik per maand en heb je toch alle muziek en video’s die je onderweg wilt bekijken.

Je kunt ook veel data besparen door te downloaden zonder wifi uit te schakelen. Veel social media apps zoals Instagram en Whatsapp downloaden video’s en foto’s automatisch als je door de tijdlijn of berichten scrolt.

Je kunt dus veel van je dataverbruik besparen door slim gebruik te maken van app-instellingen. Als je momenteel een onbeperkt datapakket hebt, kun je met bovenstaande tips eenvoudig overstappen naar een lager pakket.

Ook de kosten van je datapakket kunnen per aanbieder flink verschillen. Het enige nadeel van overstappen naar een andere provider is dat je in de meeste gevallen aansluitkosten moet betalen. Er zijn echter een aantal providers die regelmatig upgrades hebben naar: Sim only zonder verbindingskosten Abonnement. Lebra, Tele2 en Simyo zijn providers die regelmatig dit soort acties aanbieden. Dit levert u een eenmalige besparing op van 15€ tot 25€ aan aansluitkosten.

More from Madison Garrett

5 dingen om te vragen over de slimme luidspreker

De nieuwe Nest Audio is de vlaggenschip slimme luidspreker van Google Home,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *