Hoe Instagram-faam het leven van amateurgolfer Bella Angel veranderde

Hoe Instagram-faam het leven van amateurgolfer Bella Angel veranderde

Bij de Britse golfer Bella Angel lanceerde haar Instagram-account twee jaar geleden had ze nooit gedacht dat ze influencer-territorium zou bereiken.

“Ik ben mijn golfaccount begonnen om mijn eigen golfvoortgang bij te houden”, vertelde Angel onlangs aan The Post. ‘Ik was niet van plan het ooit uit te breiden tot iets groters. Nu is het zover, en ik deel mijn vooruitgang gewoon op een grotere schaal, wat fantastisch is. Ik denk dat mensen dat echt leuk vinden aan mijn account. “

Angel voegt zich bij de gelederen van mede-golfers die-influencers Paige Spiranac en Isabelle Shee zijn geworden, heeft meer dan 228.000 volgers en telt regelmatig haar pagina, waar ze foto’s en video’s van zichzelf op de golfbaan plaatst.

Bella Angel golf Instagram
Instagram

“Ik laat een beetje zien waar ik aan werk met mijn golfswing, en mensen zien graag tips en trucs die ik gebruik,” zei ze.

De 22-jarige Angel, een amateurgolfer, begon met golfen toen ze ‘superjong’ was, en bleef dit doen op school en universiteit aan de Loughborough University in het VK.

‘Mijn hele gezin speelt,’ zei Angel. “Mijn vader is een golfprofessional, dus hij leerde me van jongs af aan. Ik denk dat ik waarschijnlijk op 2-jarige leeftijd een club heb opgepikt. Ik had vroeger de mini-plastic, en ik had een omgehakte houten, die ik nog steeds heb, wat best lief is.

“Ik woon ook vlak bij een golfbaan.”

Temidden van de coronavirus-pandemie, waardoor golfbanen enige tijd werden gesloten, bleef Angel haar vaardigheden thuis aanscherpen, terwijl ze fans op de hoogte hield van quarantainegebeurtenissen via koken en workout berichten.

READ  PS1 JRPG-fans willen misschien Arisen Force: Vonimir voor PS5 en PS4 in de gaten houden

“Ik heb het gevoel dat ik een echt geweldige gemeenschap van volgers heb gekregen die zeer ondersteunend zijn”, zei ze.

Terwijl haar sociale bereik blijft groeien, erkent Angel ook de grotere gemeenschap van vrouwelijke influencers en golfers die hun mening over de sport delen.

“Ik denk dat er een aantal geweldige golffiguren zijn die echt het perspectief van vrouwen op golf delen, en het is geweldig om meer vrouwelijke rolmodellen te hebben voor andere meisjes die golf willen spelen,” zei Angel.

Angel, die momenteel Spiranac volgt, naast golfers Hannah Leiner en de Mollie Lawrence uit Londen voegde toe: “Het is geweldig om te zien dat iedereen het zo goed doet.”

Met verschillende influencers die hun merken uitbreiden met podcasts en lifestyle-lijnen, laat Angel ook haar deur open voor toekomstige mogelijkheden.

“Ik denk dat het nog maar het begin is waar ik nu ben, dus alles is mogelijk,” zei ze.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *