UFO’s die in formatie bewegen, gezien in Las Vegas, zegt een expert dat het geen drones waren

UFO Las vegas

Vermeende UFO die in Las Vegas verscheenYouTube: WP Oreo

Een nieuwe video die blijkbaar vanuit Las Vegas is opgenomen, is nu het meest besproken onderwerp onder buitenaardse enthousiastelingen en buitenaardse gelovigen. In de video die door een kanaal met de naam WP Oreo naar YouTube is geüpload, kunnen drie bizarre lichten in de nachtelijke hemel van Las Vegas, de bruisende stad, zweven.

UFO-mysterie gaat door

In de eerste momenten van de video is een enkel helder licht te zien dat in de lucht zweeft, en later verschenen er nog twee lichten. Deze UFO-lichten kregen al snel een driehoekige formatie en bewogen langzaam door de lucht. Het kanaal dat de video naar YouTube heeft geüpload, beweerde ook dat de beelden op 6 augustus 2020 zijn gemaakt.

Interessant is dat deze UFO-lichten boven Las Vegas ook continu flitsten terwijl ze langs de nachtelijke hemel bewogen. Duizenden mensen zijn blijkbaar getuige geweest van het incident, en veel mensen zijn gaan beweren dat buitenaardse wezens een bezoek aan de aarde hebben gebracht.

“Verbazingwekkende vangst. Ik heb dit soort lichten met hetzelfde gedrag gezien in verschillende andere video’s, maar geen enkele is zo dichtbij gekomen en ook vastgelegd wanneer ze splitsen / materialiseren”, aldus Phenotype, een YouTube-gebruiker.

‘Echt een goede vangst! Hoe lief zou het zijn om echt te weten wat ze zijn en waarom ze hier zijn’, zei Roy Rush, een andere YouTuber.

Hoewel complottheoretici zeker zijn van het buitenaardse bestaan, beweren sceptici dat deze lichten drones kunnen zijn. Deskundigen verzekeren echter dat dit geen drones zijn, omdat ze niet fladderen en de lichtopbrengst verminderen.

READ  Waarom zijn er vanavond geen NBA-playoff-wedstrijden? Als ze terugkomen

“Als gelicentieerde en ervaren droneliefhebber, is er een deel van de video dat mijn aandacht trok en dat is het einde. Drone-lampen zijn meestal LED en dus zijn ze aan of uit. Ze fladderen niet en verminderen de lichtopbrengst en vervagen, “zei een drone-expert, Daily Star-rapporten.

De mysterieuze UFO-waarneming in Canada

De nieuwe UFO-waarneming in Las Vegas wordt gerapporteerd slechts enkele weken nadat een ander klassiek schijfvormig vliegend object werd gezien in Canada. Volgens de ooggetuige die dit vliegende object heeft vastgelegd, vond de UFO-gebeurtenis op 12 juli plaats boven de hemel van YOW Ottawa Airport.

Na het vastleggen van het beeld, legde de ooggetuige het spoedig voor aan MUFON (Mutual UFO Network), en zij onderzoeken momenteel deze waarneming.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *