Hoe je de nieuwe Nintendo Switch-game kunt krijgen

Hoe je de nieuwe Nintendo Switch-game kunt krijgen

Als je zin hebt in een beetje nostalgie, kijk dan eens naar de nieuwste introductie tot videogames Nintendo.

De gamingretailer lanceert de nieuwe versie Mario versus Donkey Kong-spel naar Nintendo-schakelaar op 16 februari Voor $ 50.

Maar u hoeft niet tot vrijdag te wachten om uw exemplaar te reserveren. Detailhandelaren zijn dol op Walmart En Amazone Ze nemen al pre-orders aan voor de langverwachte Nintendo Switch-game voorafgaand aan de officiële release.

Mario vs. Donkey Kong is een rematch tussen de populaire personages die in 2004 voor het eerst in première gingen op de Nintendo Game Boy Advance. In de 2024-versie van de game zullen de twee het opnieuw tegen elkaar opnemen terwijl Mario vecht om zijn speelgoed terug te krijgen van Donkey Kong.

Mario versus Donkey Kong heeft 130 niveaus, waarin spelers worden uitgedaagd hun weg te vinden door een reeks puzzels. Spelers kunnen ook hun eigen speelstijl kiezen, inclusief de Classic-modus die de originele Game Boy-game-ervaring emuleert. Bovendien kan de modus voor twee spelers worden geselecteerd voor meer interactief plezier.

Je kunt jouw exemplaar van Mario vs. Donkey Kong is nu beschikbaar en de levering staat gepland vanaf Amazone Op 19 februari en vanaf Walmart Op 20 februari. Je kunt ook snel toegang krijgen tot de game zodra deze uitkomt, als je de digitale versie koopt. Uw pincode en leveringsinstructies worden na uw aankoop per e-mail naar u verzonden.

Hier kunt u uw exemplaar van Mario vs. Nieuwe Donkey Kong voor Nintendo Switch.

Koop meer Nintendo Switch-spellen van Walmart En Amazone.

Beste winkeldeals en aanbiedingen voor februari

Onze journalistiek heeft uw steun nodig. Meld u vandaag nog aan NJ.com.

READ  De nieuwe Marvel MMO werd geannuleerd voordat we hem zagen

Dawn Magyar is te bereiken op [email protected]. Heb je enig advies? Vertel het ons nj.com/tips/.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *