Houdt Xbox-baas Phil Spencer ons voor de gek, of vindt hij het idee van een draagbare Xbox echt “leuk”?

Houdt Xbox-baas Phil Spencer ons voor de gek, of vindt hij het idee van een draagbare Xbox echt “leuk”?

Weet je hoe dat grote gesprek over hoe de toekomst van Xbox eruit ziet, over een paar dagen op podcast zal plaatsvinden? Nou, Phil Spencer vond onlangs een aantal tweets over mobiele apparaten leuk. Nee, we weten niet zeker of dat iets betekent.

Het is de laatste tijd een interessante tijd geweest voor Xbox en dingen die wel of niet kunnen gebeuren, nadat recente rapporten suggereren dat het overweegt om spelers als Indiana Jones, the Great Circle en Starfield naar PS5 te brengen, de kat echt tussen de duiven heeft gezet. Helaas duurt het nog een tijdje voordat Phil Spencer en zijn collega's concrete informatie geven over wat het bedrijf feitelijk voor ons allemaal van plan is, dus we staan ​​op het punt om te praten over enkele dingen die de CEO leuk vond op Twitter.

Als jij het type persoon bent dat regelmatig naar de likes van Phil Spencer op Twitter staart, overweeg dan om een ​​nieuwe hobby te beginnen en ten tweede heb je hem waarschijnlijk opgemerkt. Ik vind terloops enkele tweets over draagbare consoles leuk De afgelopen paar. Het laatste maakt deel uit van een kleine discussie over het draaien van Windows op de ASUS ROG Ally, die eindigt met de uitspraak van Tom Warren van The Verge: “Eigenlijk heeft Asus geprobeerd het beter te maken, godzijdank, maar Microsoft moet hier echt tussenbeide komen. “

Voor het geval het niet duidelijk is: dit deel is de tweet die Spencer leuk vond. Hij is de laatste tijd ook onder de indruk Tweet van Xbox-programmadirecteur Monte Hernandez Het laat zien hoe Brotato speelt – via Game Pass – op Logitech G Cloud en Een idee dat draait om het idee dat de draagbare Xbox een ding wordt.

READ  Soulcalibur 5 is deze maand verwijderd uit de digitale winkels van PS3 en Xbox 360

Dus wat betekent dit allemaal? Op dit moment is er niets concreets, behalve dat Phil Spencer waarschijnlijk van een goed mobiel apparaat houdt, en ervan uitgaande dat hij dat niet doet, wil hij misschien voorzichtiger zijn met wat mensen kunnen afleiden op basis van de relatief zeldzame likes die hij plaatst.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat het afleiden van dingen over mensen uit hun Twitter-likes geen gemakkelijke manier is om meer te weten te komen over hun plannen. Drie van mijn meest recente likes op Twitter gaan bijvoorbeeld over berichten Binnenkomen met de reus Van de zusters van het kosmische wiel, het wezen Ongeveer waar de wereld isen een Tijdens een vier uur durende ijsrace nemen Skoda Felicia-coureurs, gewapend met paintballgeweren, het tegen elkaar op.

Er is absoluut geen bewijs dat ik geïnteresseerd ben in het doen van dingen in de toekomst die verband kunnen houden met een van deze dingen.

Hetzelfde geldt voor mijn mede-VG247-gebruikers, van wie sommigen mij onthulden dat ze onlangs tweets leuk vonden over Final Fantasy VIII, scènes uit films uit de jaren 90 die aantoonbaar beter zijn dan sommige recente Marvel-films, en het begin van een Valentijnsdag-uitverkoop voor de kerkercrawler-datingsim Boyfriend Dungeon.

Ook wil een van ons dat Duolingo het Eurovisie Songfestival sponsort.

Gezien onze bekende neiging om soms een beetje sarcastisch te zijn als publicatie, wie weet welke context deze likes kunnen hebben, dus het is waarschijnlijk het beste om voorlopig niet te veel na te denken over de likes van Phil, tenminste totdat er meer zijn. is meer bewijs dan dat. Pas nadat hij op enkele social media-knoppen had gedrukt.

READ  Astria Ascending vermindert 20 minuten gameplay voordat Xbox Game Pass wordt gelanceerd

Voor meer informatie over Xbox en exclusiviteit, bekijk zeker onze rubriek waarin we één mogelijke zilveren rand voor iedereen bespreken als blijkt dat Xbox van plan is zijn games naar meer mensen te brengen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *