Hoe je op een computer kunt spelen als je geen grafische kaart kunt vinden

Gebrek aan graphics Het wordt erger, dankzij de groeiende vraag van gamers en cryptocurrency-miners Een heleboel andere factoren. De prijzen blijven stijgen tot cynische niveaus en Nvidia zegt dat er tekorten zullen ontstaan Het duurt waarschijnlijk tot heel 2021– Wat betekent dat u deze upgrade mogelijk pas op zijn vroegst volgend jaar krijgt.

Dat is een lange tijd vanaf nu, wat betekent dat het tijd is om wat concessies te doen. Dit zijn de volgende beste manieren om het probleem op te lossen wanneer u geen nieuw systeem kunt maken.

Als je iets koopt via de links in onze verhalen, kunnen we een commissie verdienen. Dit helpt onze journalistiek te ondersteunen. Kom meer te weten.

Als je nieuw moet kopen: koop een laptop of laptop

Laten we één ding uit de weg ruimen: als je vol geld zit maar de GPU niet kunt inhalen voordat robots alles kwijt zijn, zou je moeten overwegen om een ​​pc of gaming-laptop aan te schaffen. Als pc-maker gedurende meer dan een decennium had ik nooit gedacht dat ik deze woorden zou uitspreken, maar gezien de huidige omstandigheden is dit vandaag de beste keuze voor eersteklas grafische prestaties.

Aangezien OEM’s zoals Dell, HP en anderen hun eigen toewijzingen van grafische kaarten krijgen om in hun systemen te verkopen, hebben ze meestal wat meer benodigdheden van retailers die losse kaarten verkopen – hoewel je misschien nog een paar weken moet wachten. apparaat om voor de deur te verschijnen. Ik aarzel om deze opties terug te brengen tot een of twee vanwege de schommelingen in prijzen en vertragingen in de verzending die in de rest van dit jaar kunnen optreden, maar ik zal beginnen met het bekijken van opties voor grotere fondsen zoals Dell G5 En de HP Omen 30L, Naast meer aangepaste systeemintegrators zoals iBuyPowerEn de Zeer belangrijke versnellingEn de CyberPower-computer, Or NZXT BLD-gebouw. U kunt ook zoiets als Alienware Aurora R12 En de Een piraat Voor een compacter apparaat, zolang u maar bereid bent om de moeilijkere upgradepaden aan te pakken die bij de kleinere vormfactor horen. We hebben een complete gids voor de beste gaming-desktops, samen met wat u moet weten voordat u koopt.

READ  Onder ons antwoorden ontwikkelaars "Waarom duurt alles zo lang?"

Over de moeilijkheidsgraad van upgraden gesproken, gaming-laptops zijn tegenwoordig een haalbare optie. Als u de ruimte onlangs niet heeft gecontroleerd, zult u misschien verbaasd zijn over de beschikbare kwaliteit. De dagen van omvangrijke batterijspanning beginnen te krimpen in de achteruitkijkspiegel, en “dunne en lichte” laptops worden steeds populairder. Asus ROG Zephyrus G14 Het is een ongelooflijk populair middenklasse-model dat goed werkt voor dagelijks gebruik, terwijl de MSI G66 En de Scheermesje 15 RTX 3080 Sports Mobile Chips om de beste graphics te krijgen die je in een laptop aantreft. U kunt meer aanbevelingen zien in onze gids voor de beste gaming-laptops. Het klinkt misschien als een bevlieging voor de desktopgebruiker, maar als je het aansluit op je bestaande monitor, toetsenbord en muis, is het voldoende.

Als u een oudere grafische kaart heeft: gebruik de grafische schaalfuncties

Als je een computer hebt met een verouderde maar beperkte grafische kaart, beschouw jezelf dan als een geluksvogel: je hebt tenminste een visitekaartje. Zelfs de lage en middenklasse kaarten zoals van vandaag GTX 1650 Grappig overdreven, dus je kunt het beste deze kaart behouden en je games aanpassen om “goed genoeg” te presteren met de hardware die je hebt

Written By
More from Max Mcgee

Bugsnax eindigde oorspronkelijk met de zombie-apocalyps

Ondanks alle memes bleek Bugsnax een behoorlijk solide game, zij het met...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *