Nier Replicant Datamine Hints in Switch-plannen

© Square Enix

Juk: automaten Het is een zeer geliefde en geprezen titel die vaak voorkomt in verschillende Fixed Port Switch-menu’s. Nu geldt hetzelfde voor de pittige titel NieR Replicant versie 1.22474487139, Dat was een recente heruitgave / heruitgave – onze vrienden op Push Square omschrijven het als … “Halverwege tussen” Beschrijvingen. Hoewel het niet bij ieders smaak zou passen, werd deze briljante en verbeterde versie van de originele cultklassieker goed ontvangen.

Zullen we ze dus op de Switch zien, of zelfs in onze recensie van apparaten die iets meer stroom onder de motorkap hebben? Het is mogelijk, en sommige van de datamine-resultaten zijn gedeeld Reddit Benadrukt is dat er presets voor ‘NX’ zijn begraven in de code van het spel, die natuurlijk verwijzen naar de originele codenaam en ontwikkelingsreferentie voor de Switch. Dit is een vervolg op de geruchtenmolen op Amazon’s lijst met Switch-releases die vorig jaar kort uitkwam.

Dezelfde gegevensfactor benadrukt echter in de update dat het werk van de switch was geschrapt of op zijn minst buitenspel was gezet tegen de tijd dat de titel de laatste ontwikkelingsfase inging. Verwijzend naar het pc-uitvoerbare bestand van LAUNCH andere platforms, is daar geen indicatie van “NX”.

Wat zijn de vooruitzichten voor het verplaatsen van een NieR Replicant, mogelijk met NieR Automata? We denken dat Nintendo Square Enix zal moeten motiveren om de moeite te nemen, en het vereist ook veel games om te draaien – het werkt op PS4 en Xbox One, maar er zijn compromissen en pc-poorten werken ook niet. De enorme populariteit van de Switch betekent echter dat de meeste uitgevers niches zullen overwegen als ze vinden dat het publiek enthousiast is.

READ  LineageOS 16.0 arriveert voor Pixel 2 en 2 XL, 17.1 komt binnenkort voor meer Pixel-telefoons

Zou je een of beide NieR-games op de Switch kiezen, of speel je het liever op andere systemen? Laat het ons weten in de comments!

Written By
More from Lesley Curry

De comeback van Google TV TiVo duwt zich terug weg van Android

Een jaar geleden was het een dossier TiVo Stream 4K-dongle Het werd...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *