Hoe kunnen downloads van VALORANT-updates worden versneld?

wanneer nieuw Valorant Patch drops, spelers willen het zo snel mogelijk downloaden om een ​​voorproefje te krijgen van de nieuwste Riot Games. Hoewel je maar een paar minuten nodig hebt om kleine hotfixes te downloaden, kan het downloaden van grote updates vol met nieuwe inhoud langer duren.

grootte Valorant De spots nemen meestal toe tijdens evenementen of in een nieuw seizoen. Zelfs als je internet vrij snel is, kun je nog steeds lage downloadsnelheden ervaren waardoor het langer duurt om de nieuwste patches te installeren. Als je vrienden hebt die op je wachten om lid te worden van hun groep, zodat je bijvoorbeeld het eerste spel van de patch samen kunt spelen, moet je een manier vinden om te versnellen Valorant Downloaden bijwerken.

Hoewel u problemen met uw thuisnetwerk moet oplossen om de lage downloadsnelheden te doorgronden, bestaat de kans dat dit ook kan worden veroorzaakt door Valorantservers. Als te veel spelers de patch tegelijkertijd proberen te downloaden toen deze voor het eerst werd uitgebracht, kan dit ertoe leiden dat spelers lage downloadsnelheden ervaren.

Hier leest u hoe u een bestand kunt versnellen Valorant updates.

Controleer of de Valorant Servers up

Als het was Valorant Servers voelen het weer, je kunt niets versnellen wat je doet Valorant updates. Aangezien het oplossen van problemen met uw thuisnetwerk enige tijd in beslag zal nemen, moet u ervoor zorgen dat uw inspanningen niet tevergeefs zijn.

Controleer om te zien of Valorant Servers draaien. je kunt gebruiken Valoranteigen server status locatie of gebruik sites zoals Downdetector Wat meer afhangt van feedback van de gemeenschap.

READ  Hoe Grand Theft Auto GTA 5 te downloaden en wat zijn de voordelen ervan.. Hoe GTA-game te spelen, nieuwste versie 2021

Vind communityhubs leuk reddit Ze kunnen ook geweldige breekpunten zijn, omdat spelers vaak nieuwe threads maken wanneer er een serverbrede storing is om te zien of andere fans hetzelfde probleem hebben. In sommige gevallen kun je ook omgaan met tijdelijke oplossingen die de downloadsnelheden voor andere spelers oplossen tijdens het browsen op de forums.

Reset je router

Oude gamers zullen zich de oude tijd herinneren toen je thuiscomputer alleen met internet was verbonden. Tegenwoordig zorgt een router echter meestal voor een stabiele internetverbinding voor minimaal twee apparaten per huishouden. Als het aantal apparaten dat gebruik maakt van uw thuisnetwerk toeneemt, neemt ook de kans toe dat ze kleine problemen ondervinden.

Met een eenvoudige reset van de router kan uw router teruggaan naar zijn oorsprong en eventuele fouten verwijderen die kunnen worden veroorzaakt door een storing aan het uiteinde. Als een apparaat het grootste deel van uw bandbreedte blokkeert, zou het opnieuw instellen van uw router voldoende moeten zijn om het van uw netwerk te verwijderen. In de meeste gevallen moeten alle apparaten die eerder op uw router waren aangesloten, opnieuw verbinding kunnen maken nadat u deze opnieuw hebt opgestart. Als u vermoedt dat een apparaat een update of iets dergelijks uitvoert, moet u het handmatig loskoppelen van uw router zodat uw spelsysteem de bandbreedte voor de update kan gebruiken Valorant.

Zorg ervoor dat er geen processen op de achtergrond draaien

Als u meerdere game-launchers gebruikt, zoals Epic Games Launcher, Steam en Riot, kunt u last hebben van automatische updates. Als Steam enkele updates probeert uit te voeren terwijl hij ook probeert bij te werken Valorant, zullen de twee uw bandbreedte gaan delen en uw algehele downloadsnelheid verlagen.

READ  IPL 2020 Live: IPL online bekijken

bij het updaten Valorant-Je moet alle andere draagraketten verlaten. Probeer ook geen streams of video-inhoud te bekijken tijdens het updateproces, omdat deze veel bandbreedte kunnen verbruiken.

Problemen met DNS-adressen oplossen

Net als een gameserver die problemen heeft, kan een worstelende DNS-server ook lage downloadsnelheden veroorzaken tijdens een update. Valorant. De meeste spelers gebruiken de standaard DNS-servers die zijn ingesteld door hun internetprovider (ISP). Hoewel deze servers meestal prima zouden moeten werken, kunnen ze tijdens de piekuren in uw regio onder stress breken.

De beste manier om problemen met uw huidige DNS-server op te lossen, is door een andere server te gebruiken. Probeer een algemeen DNS-adres zoals Google of OpenDNS en kijk of het verschil maakt. Pauzeer het updateproces en sluit af voordat u uw DNS wijzigt Valorant. Nadat u het nieuwe DNS-adres hebt toegepast, start u het updateproces opnieuw.

In gevallen waarin het wijzigen van de DNS de updatesnelheid in bestanden versnelt ValorantMisschien wilt u het nieuwe DNS-adres minstens een dag of twee behouden. Vervolgens kunt u teruggaan naar uw oude DNS-server, aangezien de problemen op dat moment verholpen zouden moeten zijn.

Als alternatief kunt u uw mobiele data gebruiken via de mobiele hotspot-functie van uw telefoon. Dit is een van de beste manieren om problemen met uw thuisverbinding op te lossen, aangezien u praktisch een geheel andere verbinding met een nieuwe DNS zult gebruiken. Als uw downloadsnelheid weer normaal wordt met uw mobiele verbinding, moet u contact opnemen met uw internetprovider en kijken of er iets mis is met de prestaties van uw netwerk.

READ  Fake Cyberpunk 2077 Mobile Game bevat ransomware

Zorg ervoor dat je downloads pauzeert nadat je je internetsnelheid hebt getest met je mobiele data. Als u een volledige update op mobiel downloadt, kan uw data-abonnement voor de rest van de maand verstopt raken en kunt u extra kosten in rekening brengen.

Ontdek de details van uw internetabonnement

Als je net begint te letten op je downloadsnelheden, is het misschien een goed idee om meer te weten te komen over de specifieke kenmerken van je internetabonnement. Sommige providers adverteren hun snelheden met het woord “tot” ernaast, wat betekent dat uw resultaten kunnen variëren wanneer u zich aanmeldt voor de deal.

Neem contact op met uw internetprovider voor meer informatie over uw huidige abonnement. Als uw infrastructuur een sneller plan ondersteunt, is dit de beste manier om het bereik te vergroten Valorant Updatesnelheden omdat het downloaden van grote updates met een sneller internet minder tijd kost.

Uw ISP kan ook eventuele aanhoudende problemen met uw thuisnetwerk detecteren. Als er een tekort is in uw regio of als er iets mis is met uw internetprestaties, kunnen zij aanvullende methoden voor probleemoplossing voorstellen.


Volg ons zeker Youtube Voor meer esports-nieuws en analyse.

Written By
More from Eda Greene
Good Lock-module op NavStar krijgt One UI 3-ondersteuning en gebarennavigatie-opties (APK-download)
Toen we ontdekten dat veel Good Lock-modules tot dit jaar niet compatibel...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *