Detroit Tigers Spencer Turkelson en Riley Greene schitteren in Futures

Speel

Detroit tijgers Spencer Turkelson en Riley Greene klommen tot zondag op het hoogste niveau op Corse Field in Denver. zij waren Speel in 2021 All-Star Futures, achtereenvolgens in het slagklassement van de American League.

Ze zien er bekend uit.

Torkelson en Greene rippen Double-A Erie samen sinds 13 juni, toen Torkelson – de nummer 1 algemene keuze in 2020 – was Ik ben verhuisd van High-A West Michigan. ze Ze werden vorig jaar goede vrienden Op zomerkamp, ​​op de alternatieve trainingslocatie en bij de educatieve competitie. In februari en maart reisden ze tijdens de voorjaarstraining en bewonderden manager A.J. Hinch.

Deze vooruitzichten zijn de toekomst van tijgers.

Samen naar de Futures Game gaan was de laatste stap in hun ontwikkeling. Torkelson, 21, en Greene, 20, startten respectievelijk op het derde honk en het middenveld en zorgden ervoor dat ze hun namen herinnerden. AL, 8-3, verloor van de National League in een wedstrijd van zeven punten en eindigde met vijf hits en vijf vrije lopen.

Verwachting van selectie: Avila staat voor een beslissend moment: hier is wie de Tigers als derde moet nemen in de MLB Draft

Achtste Elite: Acht Tigers-spelers verpletteren kunnen de nummer 3 overall kiezen in de MLB Draft

Binnen keuze: Hoe de Tigers hun beslissing nemen op nummer 3 in MLB Draft 2021

READ  Nexus Mods verbiedt 'Amerikaanse politieke mods' totdat de volgende president is ingehuldigd

Torkelson sloeg 1-uit-2 met één en vier wijd; Green eindigde 2 op 3 met twee singles. Zij waren de enige twee AL-teamleden die de hele wedstrijd speelden en de laatste honkslagen sloegen in de zevende inning. Torkelson is waarschijnlijkheid #1 voor tijgers, volgens according MLB-pijplijn. Draft nummer 5 werd overall geplaatst in 2019, waarbij Green de tweede plaats innam.

Tegenover de rechtshandige Andre Jackson van de Los Angeles Dodgers klom Green in het slagmanvak met twee tweede helft slagmensen. Hij sloeg een fastball van het derde veld met 94 mph back-up van het midden naar het middenveld. De eerste twee stadions die hij zag, waren veranderingen. Jackson is de nummer 27 kandidaat voor de Dodgers.

Seidl: De krokodil en de bommen van 5000 voet: Inside Bromance Riley-Green, Spencer Turkelson

Green sloeg er één uit in de zevende wedstrijd tegen de linkshandige Jake Eder, nummer 22 in de Miami Marlins. Torkelson vocht tegen de linkse Ethan Small – mogelijkheid nr. 4 voor de Milwaukee Brewers – en nam het linkerveld in. Beiden scoorden op een potentiële Boston Red Sox geraakt door Jeter Downs om de achterstand van de AL terug te brengen tot zes punten.

Singles van Torkelson en Greene waren goed voor drie van de vijf nummers.

Voor de derde inning schoof Greene van het midden naar het linksveld. Hij greep voor de tweede keer een sprong en liet zijn groep en krachtige eerste pas zien. Maar NL stond na de derde van vier wedstrijden met 5-0 voor. Om vier uur ving Green een flyball.

READ  Duvall krijgt Braves 'tweede drie-homer-wedstrijd op rij

Turkelson maakte zijn aanwezigheid aanvankelijk voelbaar met een handschoen op het derde honk, nadat hij dit seizoen iets meer dan de helft van zijn tijd had doorgebracht (en de rest op het eerste honk). Hij begon dit seizoen 28 derde honkwedstrijden en 21 eerste honkwedstrijden tussen High-A en Double-A. Voor Futures Game werd hij aangewezen als derde honkspeler van het team.

Een hard-core helikopter schreeuwde San Diego Padres Luis Camposano richting Torkelson met twee cuts in de eerste inning. Hij handelde de moeilijke sprong op de best mogelijke manier af door zijn lichaam voor de bal te plaatsen, hem te verstikken en hem netjes naar het eerste honk te gooien. Glad spel half over.

Meer over TORK: Waarom is de epische malaise van Spencer Turkelson hem nu al aan het praten over het Wereldkampioenschap?

het spel: Spencer Turkelson en Riley Greene voegen zich bij de semi-bevoorrechte gelederen van Tigers-vooruitzichten

Torkelson scoorde opnieuw een bal in de vierde inning. Zijn eerste slagbeurt volgde in de tweede helft op het nummer van Green. Bekijk drie pitches voor een 2-1 count, zwaai dan met 95 mph en vestig je op de laatste kracht naar het korte stoppunt.

Beide spelers stonden in de vijfde inning tegenover de rechtse Cady Cavalli van Washington Nationals. Het is de nummer 1 mogelijkheid in het landelijke landbouwsysteem. Green linksaf op een fastball op de derde baan met 100 mph. Torkelson werkte een run uit op vijf rechte snelle ballen. Sommige fastballs waren tijdelijk, dus het racket toonde de plaatdiscipline van Torkelson.

READ  Europa League: Tottenham in hun laatste 16 wedstrijden met Dinamo Zagreb | voetbal nieuws

In de zesde werd Torkelson betrapt op een lijn van New York Mets-speler Brett Patty. Hij hurkte op de grond en verscheurde de bal voordat hij uit het zand het linkerveld in sprong. Dit was Torkelson’s tweede eersteklas wedstrijd op het derde honk.

Evan Petzold is een sportverslaggever voor de Detroit Free Press. Bel hem op [email protected] Of volg hem op Twitter Tweet insluiten. Lees meer over Detroit Tigers En abonneer je op onze site tijger nieuws.

More from Madison Garrett
LEGO Luigi wordt officieel aangekondigd na het lek
LEGO heeft nu officieel aangekondigd dat Luigi zich bij de LEGO Super...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *