Mega Man X DiVE Offline wordt op 1 september uitgebracht

Mega Man X DiVE Offline wordt op 1 september uitgebracht

Mega Man X DiVE offline Het wordt uitgebracht voor pc via stoomen iOS via de App Store en Android via Google Play op 1 september voor $ 29,99 / 3.990 yen, Capcom aankondigen.

Hieronder is een overzicht van het spel, via bestand Officiële website:

op

Het nieuwste deel in de Mega Man X-actieserie vindt zijn weg naar Steam en smartphones!

Verbeter je personages en wapens met verschillende power-ups om ze helemaal van jou te maken. Test het dan uit in de zijwaarts scrollende actie van de ‘wat als’-werelden erin MegaMan X!

verhaal

Spelgegevens van verschillende spellen in het Cyberworld-gebied worden opgeslagen in het Deep Log.

Een onbekende fout zorgde ervoor dat de spelgegevens voor MegaMan X verwennen.

Het is aan jou, de speler, om de begeleiding te volgen van RiCO, de navigator die uit het niets verscheen. Je gaat “DiVE” in de wereld van Deep Log en ontdekt wat er aan de hand is!

Bestuur de op X gebaseerde Hunter-programma’s, Zero en andere Hunters, om Maverick Data te verslaan en het spel te repareren!

Karakters

 • X – Een lid van de 17e elite-eenheid van de Maverick Hunters, een vredesorganisatie die schurkenstaten genaamd Mavericks vangt en vernietigt. X, een goedhartige surrogaat die niet van vechten houdt, en een klasse B-jager blijft met een ongelooflijk onbenut potentieel…
 • nul – X’s metgezel en beste vriend. Hij is een bekwame Class A Special Hunter en zijn assertieve en standvastige houding helpt hem als leider van Special Unit 0.
 • Alia – Navigator ondersteunt X en de andere Maverick Hunters achter de schermen. Haar superieure analytische vaardigheden helpen haar elke situatie te beoordelen en een oplossing te vinden, waardoor ze een bondgenoot van onschatbare waarde is.
 • axel – Een nieuwe generatie Reploid-modellen die uit de Red Alert-groep zijn overgelopen en zich bij de Maverick Hunters hebben aangesloten.
 • verachtelijk – Voormalig Maverick Hunter van de 17e Elite-eenheid. Hij was een bekwame jager van de A-klasse, maar door de onregelmatigheid in zijn kringen werden zijn gewelddadige neigingen ongecontroleerd.
 • iris – De jongere zus van de kolonel is een officier in Reliforce. Ze begint verliefd te worden op Zero nadat hij haar leven heeft gered. Ze doet er alles aan om te voorkomen dat haar broer en Zero gaan vechten…
 • sigma – De voormalige commandant van X’s 17e elite-eenheid van Maverick Hunters. Dr. Cain’s grootste creatie en de sterkste overtreder, hij is vastbesloten de mensheid uit te roeien om een ​​utopie te creëren voor alle Repoid-soorten.

systemen

 • Wapens en pantser – Wapens tot het maximale spelersniveau! Stijg in rang om meer vaardigheden en power-up-opties te ontgrendelen! Rust een schild uit om je verdediging, HP en andere statistieken te verbeteren! Naarmate je spelersniveau stijgt, verandert het pantser dat je kunt uitrusten, waardoor je sterkere bepantsering kunt uitrusten.
 • Dave Trigger (Superaanval) – De DiVE Trigger-aanval is een superaanval die je maar één keer per level kunt gebruiken. Gebruik het als je in de problemen zit! Je kunt aanvalskracht en rang verhogen met exclusieve materialen, waardoor statistieken en schade toenemen!
 • Verhaal modus – De hoofdspelmodus waarin je fasen voltooit en door het verhaal gaat. Verdien ervaringspunten om je speler een hoger niveau te geven, krijg materialen om je personages en wapens te laten groeien!
 • Uitdagingsmodus – Test je kracht terwijl je de Jakob Orbital Elevator beklimt en uitdagende levels voltooit. Er is ook een tijdaanval waarbij je kunt strijden om de beste tijden!
 • gebeurtenis modus – Hier vind je originele verhaal- en subverhaalfasen op basis van Mega Man Battle Network, Mega Man Legends en andere Mega Man-spellen. Voltooi de fasen om fragmenten van personagegegevens en andere items op een hoger niveau te krijgen! Als je je personage echt wilt laten groeien, voltooi dan de fasen ‘DIVE Trigger Enhancement’, ‘Zenny’, ‘Armor Enhancement’ en ‘EXP’ om gespecialiseerde power-upitems te krijgen!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *