Hoe Opera GX Browser Beta op iPhone en iPad te downloaden

Begin vandaag met het testen van Opera GX.
Foto: Killian Bell / Cult Mac

De op games gerichte webbrowser Opera GX is onderweg naar iPhone en iPad, bijna twee jaar na zijn debuut. Het wordt geleverd met een aanpasbare interface, de mogelijkheid om te synchroniseren met Opera GX op de desktop en advertenties te blokkeren.

De browser biedt ook een aantal unieke functies voor gamers, zoals GX Corner, dat nieuws over games en aanbiedingen belicht. Iedereen kan de Opera GX-bèta downloaden en het vandaag nog proberen. We laten je zien hoe.

Opera GX is er trots op ‘de eerste mobiele browser voor gamers ter wereld’ te zijn. Het host geen games en biedt u ook geen voordelen bij het streamen van games. Maar het heeft een aantal unieke functies die verband houden met het spel.

Naast handige links naar spelsites zoals Twitch, is er GX Corner, waar je een vrijgavekalender voor games vindt voor bijna alle platforms, details over de nieuwste game-releases en opmerkelijke game-deals.

Opera GX maakt het ook gemakkelijk om ideeën, zoals walkthroughs en handleidingen voor games, op al uw apparaten te delen. Het biedt ook een overvloed aan functies die u in elke moderne webbrowser zou verwachten.

Hoe Opera GX op iPhone en iPad te krijgen

U krijgt een ingebouwde advertentieblokkering, pop-upblokkering, de mogelijkheid om inhoud te synchroniseren tussen mobiele en desktopapparaten, bescherming tegen cryptocurrency-mijnsites, de mogelijkheid om van thema te wisselen en meer.

De verwachting is dat Opera GX de komende weken zijn officiële debuut zal maken op iPhone en iPad. Maar als u niet kunt wachten – en snel genoeg kunt handelen – kunt u vandaag de proef nemen. Hier is hoe:

READ  Spelen mensen nog steeds Among Us? De laatste gegevens
  1. Downloaden Test vlucht Bètatest-app voor iPhone- en iPad-apparaten.
  2. Bezoek Opera GX Beta Website op uw iPhone of iPad en tik op Start de test knop.
  3. handvat Aanvaarding Om de Opera GX-bèta te downloaden en te installeren.
Hoe Opera GX-bèta op iPhone en iPad te downloaden
Download Opera GX beta in TestFlight.
Schermafbeeldingen: Cult of Mac

Slechts een beperkt aantal gebruikers kan zich aanmelden voor de proefversie van TestFlight, dus u moet zich zo snel mogelijk registreren om ervoor te zorgen dat u deze niet mist. Als alle testplekken zijn ingevuld, zal TestFlight u vertellen dat “Deze bètaversie vol is”.

Written By
More from Eda Greene

Hoe laat kun je PAC-MAN 99 downloaden en spelen op Switch?

PAC-MAN 99 is een geheel nieuw Battle Royale-spel gebaseerd op het populaire...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *