Bethesda E3 2021 wordt gekoppeld aan Microsoft E3

Microsoft en Bethesda zullen dit jaar een gezamenlijke E3-conferentie organiseren, en het nieuws werd onthuld in een interview met Le FigaroDe twee bedrijven zullen in de schijnwerpers staan ​​tijdens de E3 2021 na de historische overname van ZeniMax van $ 7,5 miljard door Microsoft, zei Matt Botti, president van Xbox Game Studios.

“Microsoft en Bethesda zullen deze zomer een gezamenlijke conferentie organiseren om spelers kennis te laten maken met hun aanstaande projecten”, aldus het artikel. Op Twitter merkte auteur Chloé Woitier dat op De conferentie komt “over een paar weken”, Hoogstwaarschijnlijk tijdens E3 2021, die zal plaatsvinden van 12-15 juni.

Elders in het Woitier Twitter-themaMerk op dat de strategie van Microsoft is om “de studio’s hun creatieve vrijheid te laten verlaten” na de overname. Wat betreft toekomstige overnames, zou Booty hebben gezegd “Ik kan niets delen”, maar Woitier voegde eraan toe dat het “niet naar een bedrijf of een finale rook”.

Voor meer details over alles wat je kunt verwachten op de E3 van dit jaar, bekijk de E3 2021 Wiki Guide, waarin alle bevestigde games en gamesuitgevers op de conferentie worden beschreven. Ander nieuws: Microsoft zei dat “sommige” games van Bethesda in de toekomst exclusief voor Xbox / pc zullen zijn. Starfield werd eerder deze week bevestigd als exclusief voor Xbox en pc.

Jordan Oloman is een freelanceschrijver voor IGN. Volg hem op Twitter.

READ  Magic: Legends introduceert franchise voor het genereren van inkomsten en frameverbeteringen
More from Madison Garrett

Google toont een nieuw ontwerp Android 12 met privacyfuncties

Het volledige thema van Android is opgelost. Met Android 12 Het kleurenschema...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *