Hoe te downloaden en aan de slag te gaan

Hoe te downloaden en aan de slag te gaan

Na ongeveer twee maanden Windows Near Share te hebben getest, heeft Google deze app eindelijk beschikbaar gemaakt voor alle Windows-gebruikers. Dit betekent dat Delen in de buurt nu uit de bètaversie is en beschikbaar is om te downloaden op Windows 10- en Windows 11-apparaten wereldwijd.

Met dit AirDrop-alternatief voor Android en nu voor Windows kunnen gebruikers bestanden, documenten, multimedia-inhoud en meer via Bluetooth, Wi-Fi of NFC tussen twee ondersteunde apparaten overbrengen. Dit betekent dat gebruikers nu hun Android-telefoons kunnen gebruiken om draadloos bestanden over te zetten op Windows en vice versa.

De app is eindelijk uit en als je naadloos bestanden tussen Windows en Android wilt overzetten, kun je als volgt aan de slag

Vereisten

Sluit de Share-app voor Windows

Android-apparaat met versie 6 of hoger

Download Close Share op Windows

Ga naar de Google Near Share voor Windows-website (https://android.com/better-together/nearby-share-app/) en download en installeer de app.

verbreedt

Sta ook de benodigde machtigingen toe wanneer daarom wordt gevraagd.

Log in of gebruik met gebruik zonder account

Met Windows Near File Sharing kunnen gebruikers bestanden en documenten delen tussen twee apparaten, met of zonder een Google-account. Zonder een Google-account is de functionaliteit echter beperkt en moeten gebruikers zichtbaarheid voor “iedereen” behouden. Dit brengt ook potentiële risico’s met zich mee.

Bestanden overzetten van computer naar telefoon

Open de app Dichtbij delen op uw computer. Selecteer nu het bestand in de app en wacht tot het apparaat het ontvangen bestand detecteert. Zodra je het ziet, tik je erop om het te delen. U kunt met deze methode ook een bestand slepen en neerzetten of de hele map in één keer verplaatsen;.

READ  HRTC Driver Resultaat 2021 uit, download HP Final Merit List pdf @ hrtchp.com

Bestanden overzetten van telefoon naar pc

Selecteer het bestand of meerdere bestanden en druk vervolgens op de knop Delen.

Kies de optie Delen in de buurt en selecteer uw computer om te delen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *